Asliasli_ Kızlar rüyada bebeğinizin cinsiyetini gördünüz mü ? Gördüyseniz aynısı mı çıktı yoksa tersi mi
NurseB Asliasli_ ben 2kez kız bebek gördüm önce ama başkalarının bebeği olarak gördüm 2 kezde kendimin erkek olarak gördüm en son kıza benziyor demişti doktor salı günü belli olacak inşallah 😁
Evlatkokusu Asliasli_ ben 3 kez kız olacağını gördüm hemde birinde 3 yaşında ki halini bile gördüm ama erkekmiş cinsiyetimiz 😂
Rabiaa59 Asliasli_ bende iki kere erkek bebek sevdiğimi gördüm ve kızım oluyor. Belki de tesadüftür tersinin çıkması ama böyle 💁🏻♀️🥰
Svdnr NurseB bende başka bir hamile olmayan arkadaşım gelip bana 2 aylık hamileyim kızım olucak dedi şimdi benim kızım olucakmış buna yordum açıkçası
Nesizade05 Asliasli_ benim ki tam tersi çıktı :) rüyamda kız çocuk emzirdim ama doktorlar erkek dedi 🙈💙
Melike1734 Zynp01 Benimde eşim iki kere erkek bebek görmüştü rüyasında ben hiç görmedim birde kız kardeşim erkek bebegimin olduğunu görmüştü kızım oluyor canım 🤗
Misssimsek Asliasli_ eşim dahil en az 3 4 kişi bebeğim erkek gördü rüyasında. Ben pembe kundakta bebek emzirdim rüyamda kizim olacak insallah
Tgbayldz Üç defa erkek gördüm ve hep erkek hissettim. Eşimde rüyasında erkek gördü. 33 haftalık hamileyim kızımız olacak 🥰
Kader_dmrbs Bende rüyam da iki tane bebek kıyafeti gördüm kız ve erkek bebek kıyafeti kız kıyafetini başkasına veriyorum erkek kuyafetini kendime ayırıyorum öyle gördüm oğlum oluyor inşallah alllah bana nasip etmiş demekki 😊🥰
hilal_yener Asliasli_ tersi çıktı benim hep erkek cocuk görmüştüm mas mavi gözleri vardı kızım oluyor 🤷🏻♀️