Ahmtmmm Kürtaj sonrası ne kadar zaman sonra hanile kaldınız? Kürtaj sonrası adetinizi ne zaman sonra gördünüz? Bide sancınız oldu mu kürtaj sonrası adettin ilk gününde
Zynp01 Ahmtmmm canım bn düşük yaptım 25 aralıkta kalan parçalar için 27 aralıkta kürtaj oldum şuan yine hamileyim
sinber Ahmtmmm kürtaj sonrası ağrım olmadı sadece ufak bi basınç oldu ilk kğrtajdan 4 ay sonra korunmayı bıraktık ve hamile kaldım ama o da kürtajla sonuçlandı şmd yine 4 ay geçti korunmayı bıraktım her iki kürtajdan sonra 30/33 gün arası regl oldum
ecemtmr Ahmtmmm Ağustosta oldum kürtaj,37. gün adet oldum hala hamilelik yok iki aydır düzenli denemeye başladık.. ilkinde de 11. denemede hamile kalmıştım zaten. kürtajdan sonra hiç ağrım olmadı benim.
sdnrkya Ahmtmmm kurtajdan 24 gün sonra adet oldum ama ağrım olmadi aksine adetlerim düzenli olmaya basladi
Funda___46 Ahmtmmm 5 aralıkta kürtaj oldum 4 ocakta adet oldum bugun 30 ocak tekrar adet oldum hamilelik henüz yok Kurtajdan sonra da agrim olmadi 2 hafta lekelenme olmuştu o kadar canim