Sevdahasan Kızlar 29 haftalık hamileyim dün akşamdan beri kasiklarimda ağrı var böyle olan varmi acaba
Selinnusta Sevdahasan bende 28haftalığım banada arada oluyor kemiklerimiz genişlediği için yazıyor nette ama gidince yine bi sorcam🤦🏻♀️
Selinnusta Sevdahasan kasıklarda oluyo vajinayada bebek aşağıya baskı yaptıgı zaman oluyo 😊 şiddetli bir ağrın varsa ve geçmezse istersen bi doktora git benimki oluyo 2 3 saate geçiyo çünkü
Sevdahasan Selinnusta doktoruma geçen gittim herşey yolundaydı ALLAHA SUKUR utanıyorum şimdi tekrar gideyim 😀
26bebek26anne Bende 28 4 haftaligim bugun benimde oyle sizim sizim sizliyor resmen . Akintimda falza hafiften bi tirstim bisey mi var diye
Lolipop Kızlar ben daha 12+6 günlüğüm 2 gündür çok kaşıklarım ağrıyor benim de özellikle sol tarafında hissediyorum ağrıyı normal mi acaba ikinci gebeliğin benim ilkinde böyle olmamıştı hiç
Momy2 Kasık ağrısı idrar yolu enfeksiyonunda da çok oluyor.tahlil yaptırmakta fayda var,ilk hamileliğimde benim de hiç olmadı ama bu hamilelikte kurtulamadım38.haftadyım hala devam ediyor.ben bebekten diye düşünüyordum hep ama enfeksiyondaymış
Lolipop Momy2 az önce doktoru mu aradım konuştum kabızlık problemin var mı dedi evet dedim verdiği vitamin ve kan ilacını kesmemi söyledi.Onlar kabızlık yapabiliyormuş
Lolipop Momy2 bu arada az kalmış sizin doğuma allah bir solukta kurtarsın inşallah.Insallah hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağınıza alırız 🙏