Helin47 Kizlar bişey sorucam daha doğrusu eşim icin ona kanitlamak için soruyorum ben doktoruma sordum iliski için bir sorun görmedi 37+4 bu arada o sorun olacağını sanıyor nasıl acikliyabilirim ona nasıl anlatabilirim sorun olmuyor degil mi
Defdef Helin47 doktorun yasak koymadıysa problem yok canım hatta normal doğum için ilişki önerir doktorlar
Ezgi05 Helin47 https://imgyukle.com/i/VA7och bu fotoğrafı tesadüfen instada görmüştüm bütün hamile eşlerine göstermek lazım hepsinde bir korku hayır yani zararlı olsa sizden önce biz deriz yapmayalım diye 😄
_Merius_ Helin47 o zaman iyi eğlenceler 😂😂🤭🤭🤭 eşine söyle doğumdan sonra bu günleri mumla arayacak çünkü o zaman da sen yapmayacaksın 😭😜😂😋🤭😑😔😉😂 bak bin tane duygu süt hormonu bütün libidonu alıp rafa kaldıracak bebeğim 3 aylık hepimiiiiiizzzzz kardeşiz bu şehvet ne diye nidaları var evde 😂😂😂😂😂😂😂
shsn _Merius_ kız senin 3 ay benm 9ay hamilelikte 2 ayda bebek olnca şuan kardş kardş uyıyoruz 😀😀😀sonumuz hayrola 😀buarada hiçbir sorun yoktu ama eşim bebeğe ya birşey olrsa korkusuyla dokunmadı bile 😀40 desen öyle 😀şimdide bebek yoruyor adam istemiyor 😀anlayacağın bebek cinsel hayatı söndürdü 😀😀😀