Gamzee19_ Pankek doktor iyi olmadıkta sonra hastane iyi olsa ne olur ki . Dediğim gibi ben çok bilmiyorum Eskişehir’i direk oraya gittik biz eşim askeri personel burda Asker eşleri hep oraya gitmiş oylelikle gittiğimiz bi yer ve memnunum ben doktorumdan da
Gamzee19_ Pankek doktor iyi olmadıkta sonra hastane iyi olsa ne olur ki . Dediğim gibi ben çok bilmiyorum Eskişehir’i direk oraya gittik biz eşim askeri personel burda Asker eşleri hep oraya gitmiş oylelikle gittiğimiz bi yer ve memnunum ben doktorumdan da
Gamzee19_ Pankek Talha beye başlamıştım burda ben de sonradan onunla ilgili pek iyi seyler duymayınca tavsiye üzerine ümit hastanesine gittim devlettense özel daha iyi imkan varsa
Gamzee19_ Pankek çoğu kişiyi tersledigini, çok erken haftalarda çatı muayenesi yapmak istediğini , soru sorulduğu zaman elinde internet var aç oku dediğini vs vs
Pankek Gamzee19_ Yaa ben de tam tersi bana çok iyi davrandığını düşünüyorum. Eşimle gitmiştik biraz sohbet ettiler orda buzları kırdık. Bazen telefonla arıyorum kısa kısa cevaplar veriyor ama hiç terslemedi beni. Muayeneye gidince naber nasılsın diyor. Çatı muayenesine gidecek kadar olmadım ama 37 den önce isterse dediğiniz kulağıma küpe olsun 👍
Gamzee19_ Pankek bana karşı da biseyi olmadi ama çoğu kişi memnun kalmadı benimde ilk çocuğum endişelendim açıkcası zaten ayda bir gidiyorum özele gideyim daha rahat ederim dedim açıkcası bu bende ters biseyini görmedim duymadım
Pankek Gamzee19_ Kısmet bebek ne zaman gelirse iki alternatifi de elimde tutmaya çalışacağım. Önümüzdeki hafta gideyim Ümit Hastanesine. Şu korona da biraz azalmış olur inşallah 😒
Gamzee19_ Pankek çok acil bisey olursa devlet hastanesi kapısından kovacak değil ya . Hayırlısı neyse o olsun insallah vaktinde doğarlar da güzelce alır evimize geliriz sıkıntısız şekilde 🤲🏻🤲🏻
Burcu-26 Iclalgoleli Hande Ece hanıma nisan ayında gittim ve benim cuma günü tayinim çıkıyor dedi bende çok memnun kalmıştım aslında 23. Haftadayım