cerenozb07 Kızlar 23 Ocak 160 25 Ocak 484 bugun 4949 değerlerim nasıl ilk gebeliğim fikir verirmisiniz❤️
sinber cerenozb07 maşallah çok güzel yükselmiş rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
cerenozb07 Adel001 inşallah canım ya korkuyordum hep bi sıkıntı olur diye şuanlık bişey yok Allah’a şükür
cerenozb07 Emine2943 6 haftalık ama doktora gözükmedim daha yani hep kan verdim yarın gideceğim yarın tam yazarım canım
Emine2943 cerenozb07 bende aynı şekilde canım hiç doktora gitmedim bende yarın gitmeyi düşünüyorum programa göre 5 haftalık
cerenozb07 Emine2943 inşallah hadi bakalım yarın mutlaka yaz bana haberleşelim benim geç döllenme diye düşünüyorum kuzum son adetime göre 7 haftalık çıkıyor çünkü yarın herşey belli olur mutlaka ❤️❤️❤️
Emine2943 cerenozb07 inşallah canım yazarım bende en son dün kan verdim 3580 idi yarına heralde 7000 i bulur inşallah keseyi bari görürüz kalp atışı için biraz erken sanırım
cerenozb07 Emine2943 gittim canım ultrasonla gözükmedi alttan bakalım dedi karşı geldim sonra baktırdım gözüktü tam hafta söylemedi iki hafta sonra gel dedi