__birafitap__ Hanımlar uzun zaman oldu usg kağıdında uterus sola deviyedir yazıyor yani rahim soldaymış bu durum gebeliğe engel olur mu veya diyelim ki oluşan gebeliği sonlandırır düşük sebebi olabilir mi fikri olan başına gelen beni de aydınlatabilir mi?
Ezgi1990 __birafitap__ canım ya aynısı bende de yazıyor bende burda bekleyeyim. Doktor bana bu hiç önemli bi şey değil dedi ama yine de 2 yıldır hamile kalamıyorum 🤷🏻♀️
Elif578 Benimde sola daha yakınmış canım ben hamileyim doktor ilk başlarda hep sol taraftan bakıyordu bebeğe bebek büyüdükçe ortalara gelir rahim dedi şuan bi sorun yok normal şekilde
__birafitap__ Elif578 sizin sola yatkın benim solda😬 gebe kalmaya engel değildir insallah saglikla kucaklarsiniz bebeginizi🦋
Tugceecikk __birafitap__ anladım hsg de de yazıyor da benm öyle sandım onda net blgi oluyor çünkü arkadaşım ters rahimle iki kere hamile kaldı iki çocugu var şükür bence solda yada sağda olması engel değil sonuçta tüp rahme çıkıyor onun içinde olan bir oluşum inş hamile kalablrz 🌸❤️
Tugceecikk __birafitap__ hiç blmyrm cnm öyle olablr ama bence bunları sor doktoruna sormazsan birşey söylemiyorlar malesef