Öncelikle çok şükür gördüğümüz bu güzel güne. Darısı tüm bekleyenlerin başına olsun inşallah Allah herkese saģ salim evladını kucağına almayı nasip etsin
Gelelim doğum hiyame... 3 çatı muaynesi sonrası kesin emin olduktan sonra sezeryana karar verdik. Nedeni çatı kemiğinin basık olması ve bebek icin risk olusturacak bir durum. Bu yüzden doktorumuzla konusup karar verdik sezeryan günü aldık. 29 ocak 2020 11.50 de oldu sezeryanım. Biraz grip olduğumdan dolayı genel anestezi nefes sıkıntısı yaratacağından spinal olmaya karar verdik anestezi doktoruyla ve oyle ilerledik. Tabi bu arada korku, heyecan, panik bir arada. Bol bol dua ederek girdim doğuma. İgne yapılırken oyle buyuk bir acı olmadi sadece kan alır gibi derin nefes al ver bitti. Sonrası zaten cok cabuk ilerledi hemen kadın doğum doktoru geldi biraz çekiştirme bastırma gibi islemleri duydum ama sadece duymak acı ağrı kesinlikle yok. Bu esnada hemsireden elimi tutmasını ve benimle konusmasını istedim heyecanımı bastırmak icin cok ise yaradi. Sonra güzeller güzeli cennet kokulu oğlum cikmıstı hemen yanak yanağa koydular bizi . Tarifsiz... sonra temizleyip tekrar getirdiler bir daha o mis kokusunu çektim . Bu esnada kapama islemleri yapılıyordu. Yarım saat gecmeden girdim çıktım. Sonrasında bol sıvı tüketimi yürüyüş. Maşallah sübhanallah iyiyiz cok şükür . Tüm bekleyen annelerimize rabbim güzel hayırlı doğumlar nasip eylesin. Dualarımızda unutmayalım birbirimizi😘