Erkanpasam Normalden biraz daha azdi ve rengi farkliydi 3 4 gun oluyo biteli ama asiri bir bel agrim var ve kasik agrim acaba yinede hamile olabilirmiyim
Zeyk Erkanpasam normalde kaç gün sürüyor ki benim 4. Gün olmazdı bel bazen. Maksimum 3 gün sürerdi. Eğer gününde olduysan 3-4 gün surduyse regl olmuştur diye düşünüyorum.
sonsuzadek Erkanpasam psikolojik hamilelik olabilir. tüm belirtilerini hissedebilirsin baş dönmesi kasıklarda ağrı mide bulantısı tamamen beynen vucuda yapmış olduğu şey. hamile değilsin ama tüm belirtilerini yaşıyosun
[silindi] Erkanpasam usutmus olabilirsin bu zamanda kendini hamile gibi hissetmen imkansiz ben 14+2 yim yeni yeni kendimi hamile gibi hissediyorum
Erkanpasam Zeyk normalde 6 gun surer bide ped yetmez cocuk bezi koyarim bu sefer pedim daha az kahverengi ama silince pembe biseydi agrili falan 4 gunu bitti
Zeyk Erkanpasam yani bilemedim canım. Üşütmüş olabilirsin. Kist olabilir. Gebelik şüphesi varsa test yap bence 🤔
Adel001 Erkanpasam adetin koyuluğu soğuk almışta ola bilirsin az gelmeside ayrı bir değişiklik😕 inşallah iyi olur canım
Bellazarea Yani adet olmuşsunuz, hamile değilsiniz maalesef. Arkadaşında dediği gibi psikolojik bir şey ve kendinize yaptığınız kötülükten başka bir şey değil :( Bunları düşünmek yerine bir dahaki ay için hazırlanın 🙏🏻