Ebruliiiii Sevdaalizade döllenme kasımda oldu canım benim adet tarihi:04 kasım 2019 benim doğum tarihim:07 Eylül 1994 eşimin doğum tarihi:18 kasım 1993 hakkını helal et lütfen bu kadar uğraştırıyorum seni canım saol🙏🙏🙏
ilkgozagrim_ Sevdaalizade gerçekten mi 19+1deyiz göremedik daha cinsiyetini hep poposu dönük 😣 salı günü randevumuz var inşallah o zaman gösterir🙏🏼
Sevdaalizade Antalya07--10 bu bebekde kesin erkek💙😂😂 yanilamam dr yanilmisdr kiz dediyse ne cinsiyyet?
Kadris Sevdaalizade ayrıca istediğim postta gülerim bu seni hiç ilgilendirmez.. rusntakvimini açıp bakıyor sun .. neymiş bilimsel mış neymis ginkolojikmis hahahaha bak şimdi sana güldüm
Ezgimelek Sevdaalizade canım banada bakarmısın 🥰 son adet tarihim 22.10.2019 ben 30.11.1994. Eşim. 02.01.1989. 🥰😊
dilek02 Sevdaalizade teşekkür ederim💕 diğerlerinde genellikle net bir şekilde söylemişsiniz cinsiyeti benimkinde emin olamadınız neden acaba
dilanhayat27 Sevdaalizade sağlıklı olsunda kız erkek hiç fark etmez zaten eğlence amaçlı bunlar ☺️ yinede tsk ederim cnm