ipeak Marayy canım ben clife macundan aldım gerçi geç kaldım biraz adetin ilk günü başlanıyormuş birde birgebeningünlüğünden test aldım bu ayı böyle değerlendircem daha önce hep doktor ilaç aşılama yaptım bitkisel hiç denemedim ve ovülasyon test hiç yapmadım bakalım bu ayda böle olsun doktorlardan da bıktım artık 2 senedir doktordayım 2 ay denerim baktım olmuyor bende tüp bebek yolcusuyum artık
Marayy ipeak bende internetten övülasyon sipariş verdim dün bir de yakı sipariş verdim denicm 2 ay kendi kendime c Life macun iki kere kullandım bana ters etki etti Kist oluştu o yüzden kullanmam artık
Mehtapakgl ipeak bende diğer ay denicem tam senin yapacağın gibi, bende tedavi gördüm 3 ay ama devam etmedim. Hormon ilaçları mahvediyor insanı.
ipeak Marayy tabi denemek gerek eğer farklı etkileri olursa bende bırakırım hemen hakkımızda hayırlısı
Hayal95 Marayy Doğru söylüyorsun cnm en iyisi sabredip beklemek.. İnşallah tez zamanda hepimize Allah hayırlı evlatlar nasip ederler..
Zavira16 Benimde bu ay tutmadı aşılamam, doktorum bu ay kendi haline bırakıcam ilaç etkisi devam ediyo dedi. Olmazsa 2. Aşılama denenicek inşallah gerek kalmadan kendiliğinden olur 🤲🏻
Marayy Zavira16 hakkımızda hayırlısı canım değerlendir bu ayı belki olabilir neden olmasın aşılama yoruyor insanı çok garanti birsey de değil zaten 2 aşılamadan sonra önerilmiyor artık
2MinnakAnnesii Zavira16 Canim hakkinda hayirlisı olsun.Insallah bebeginin hayirli haberini alirsin.Ama ilk aşılamada vücut ilaclara adapte olmaya calıştıgı için tutmama oranı tutma oranina göre daha yuksekmiş.Ben 2. Aşilamamda hamile kaldim.Umutsuzluğa kapilmayın Rabbim en hayirlı zamanda versin müjdenizi inşallah
Zavira16 2MinnakAnnesii Allah razı olsun, inşallah 🤲🏻 Şuan 2. Aşılamaya başladık umarım olumlu sonuç alırız