ramazantugce Ben bu akşam kontrole gittim doktor 3.500 3.600 dedi sizce çok değil mi kızlar 40 haftayi görürsem sezeryan olurum gibi geliyor bu kiloda giderseee eğer çok korkuyorum 😣😣
Grhn ramazantugce doktorunuz ne dedi ? Benım bi arkadaşımn bebeği 4 kg du normal doğum yaptı yırtılması da olmadı . 38+4 oldum bende 3190 bebeğim şuan
bhs08 ramazantugce 36 haftalıkken 3.200 dü benimde iri bebek dedi bakalım bu cuma kontrolüm var ne dicek 🤷♀️
Fdle ramazantugce 38de 3400 gramdı benimki de şuan 39+1im ama 36dan sonra yavaşladı kilo alımı 36da 3200dü 2 hafta da sadece 200 gram almıştı benim kızım
ramazantugce Grhn ya ben acilden giriş yaptım kontrol olayim diye polikinikte bakmadilar yoğunluk vardı ya bende o an doktora sormayi unutmusum kafam çok karıştı ya
Grhn Grhn dediğim gibi 4 kg doğuran var ama siz doktorunuzla görüşün yine de o nederse onu yapın. Daha iyi bilirler
Sevim_13 ramazantugce 38+2de 3800 dedi canım 40ı görürsem bende 4ü geçer diye korkuyorum ama ultrasonla birebir cıkmıyo
Seyda3834 Benim de geçen hafta gittim 35+6 idi 2700 du şuan 36+6 yiz bakalim pazartesi kontrolümüz var kaç kilo olmuş bebeğimiz
Tlysfk ramazantugce 36+0da 2950di benim de pazartesi gidicem bakalım 38.hafta olacak ne kadar çoklar bilmiyorum ama önde demişti doktorum😕
mihrinazsumbul 29 haftalıgım her hafta 100 grm alıyo normal mi gittiğimde 1260 dedi doktor kilosuna doğuma kadar 3 ü bulsun istiyorum pimpirikli biriyim bebek konusunda tutması yıkaması bakımı vs o yüzden mümkün mü sizce böyle 100 er gram alırsa haftada zor gibi?
Zeeehra mihrinazsumbul benim bildigim son haftalarda bebek haftada ortalama 200-250 gram aliyor canim, oyle olursa bulur herhalde 3 kiloyu? Benim bebegimde 32den sonra her hafta 170-250 arasinda aldi ve doktor hep normal dedi. Simdi 40inci haftasindayiz ve 3780 gram olmus
Gzd_ ramazantugce benimde tam 38+0 da 3500 dedi bende korktum ağladım hatta ama şaşma mutlaka oluyormuş çevrem de öyle dedi morelim öyle düzeldi anca
tgbactn ramazantugce al benden de o kdr cnm ya, 38+2 yim, 3700 dedi, haftaya kadr olmazsa kesin 4 ü geçer, norml olöaz sezeryan olur dedi, istersen suni sancyla yatışnı yapayım dedi bgün, korktum bende yaa, pff ne yapacam bilmiyorum
Canan06 ramazantugce 38+3 ve 3400 grm bebegm haftada 200 grm alıyorlar bu haftalarda ve 4 olursa normal olur
tgbactn ramazantugce hyır cnm açılöada yok sancı da yok, sadce alt kemiklerm de agrı var, 🤦♀️ ne yapmam lazım acana suni sancyı kabul mu etmem lazım yoksa haftaya sezeryan mı olmam lazım ya ☹️☹️