Prensesss Ayseilkim en az hurma kadar etkili başka yöntemde çubuk tarcını kaynatıp içiyorlar günde birkaç bardak bi hamilelik grubunda gördm içen bikaç güne doğurdu inş yardımı olur sizede
Ayseilkim Leyla_zeynep tesekkr ederm. Dun aldm hurma . Annem doguma bi kac gun kalasi ye daha erken dedi.
Serifepolat Ayseilkim ya bilmiyordum ogrenmis oldum normal yapicam Allahin izniyle kolaylık olur teşekkür ederim 😊😍😙
Minnaqui 36+6 yım ben de bugün başladım şimdilik 3 tane yemeyi düşünüyorum haftaya beşe çıkartırım sonraki hafta doğmazsa 7 👀
Ayseilkim Aliyahyaannesi kısıtli yiyecegmizi bilmiyodm ben . Bide severm hurmayi 🙈 gunlk 3 tane yeterli mi ?
Aliyahyaannesi Ayseilkim sayılı çok önemli değil canım ama tek sayılı yersen dha faydalı diye duymuştum ben. Başta 1 er tane yedim. Dün 5 tane yedim mesela canım ne kdr isterse o kdr yiyorum ama tek sayılı olmasına dikkat ediyorum sadece 😊
Minnaqui Prensesss tarçını doktorum ilk haftalarda erken doğuma neden olur diye kısıtlamıştı şimdi siz söyleyince aklıma yattı benim de onu da deneyebilirim 👀
Ayseilkim Fatmafatma kabe hurmasini hastanede yemek icin ayirdim sanci cekerken . Iran hurmasi yiyorm simdilik.
Ayseilkim Çok soru soruyorum ama hastaneye gittgmzde uzerimizde ne olmali acaba normal asofmen tarzi bisey mi yoksa boydan gecelik gibi bisey mi. Sanci cekerken orda önlük veriyolarmi . Nasl oluyo hicbisey blmiyorm ilk gebeligm 😔
Prensesss Minnaqui dene canım zararı olacağını sanmam artık doğumun yaklaşmış ama kim içtiyse bikaç güne doğurdu ona göre 😊