Hll34 54le kaldım 12 haftalığım ve 4 kilo almışım nasıl oldu anlamadım hiç valla İnşallah ilerde daha cok almam 😔
RHSENKAL nurglakays-95 Rekor bende o zaman 😀 109 la kaldım. 25+3 üm şuanda 103 üm hala almadım ve yatıyorum sürekli.
Yel282828 71le hamile kaldım 74um 25+3um inşallah bundan sonra almam akşamları yemek haricinde bisey yiyemiyorum midem.rahatsiz oluyor ondan almıyorum sanırım
nurglakays-95 Yel282828 aynen benimde öyle günde bir öğün yiyebiliyorım ondada çok az karnım aç ama canım istemiyor 😂
ems1 nurglakays-95 63 ile hamile kaldım 76 kg yumm ve Pazartesi doğumumuz varrr bebeğime kavuşucam Allah’ın izniyle
Emin_e Zehra321 cok asiri dikkat etmiyorum ama beyaz ekmek ve tuzdan uzak durdum, bir de hamileyim diye normalden fazla yemedim o kadar.. ama suyu cok tuketiyorum belki onun etkisi vardir
Oske16 Hayraz doktor bana Hayraz bence değil ama hamur işlerinden uzak durmak gerek son aylarda daha çok alınıyormuş
Umayerdal nurglakays-95 22 haftalığım 72 ile hamile kaldım 82 çıktım geçen gün hemen diyetisyene yönlendirdi dr heralde baktı bu şimdiden bu kadar aldıysa doğuma kadar allah bilir kaç olur dedi😅