Sedoooos Meraba kizlar .. 17hafta 1 günlük bebeğim ama cok halsiz hissediyorum sabahlari bulantim var bas ağrılarım oluyor hiç bsey yapmak istemiyorum sanki bunalımda gibiyim .. Yaşayan var mi😒😒😒
Melikeznar Sedoooos bende 11+3 günlüğüm bulantılarım ve halsizliğim devam ediyor yetmezmiş gibi 1 haftadır da diş agrısı çekiyorum kendimi hamile gibi değil hasta gibi hissediyorum
Kbra96 Sedoooos ben şuan 24+3 hamileyim ben tamamen 20. hafta gibi bulantılardan kurtuldum inşallah sizinkilerde yakın zamanda biter çok fena bişi sizi çok iyi anlıyorum
Seyma-1410 Allah yardımcın olsun canim bende senin gibiyim hamileliğine sevinemiyorum o derecedeyim bide ben daha 5 haftaligim 😐
Sedoooos Melikeznar Dis ağrısı .. Bulanti ay rabbim yardm etsin inşallah kuzum çok iyi anlıyorum seni..😒😒
Seyma-1410 Kbra96 inşallah canım inşallah insan içine karışamıyorum dışarı çıkamıyorum hep halsiz hep bulantı hep kusma
Sedoooos Kbra96 Aminn Canım. Bulanti yemek yapamiyosun yiyemiyosun ortam içine giremiyosun evden çıkmak istemiyorum rabbim bundan geri koymasn inşallah hepimiz saglikla aliriz kucagimiza inşallah benim de geçer sadece sabahları oluyor azaldi yani🙏🙏😇
Kbra96 Seyma-1410 çok haklısın bide bende taş sorunu var oyüzden ağrılar bulantılar 2 kattı arada böbreklerim kanama yapıyor kan geliyordu bebeğe bişi mi oluo die bu hafta ya korka korka geldim halada diken üstündeyim Allah kimseye yaşatmasın
Sedoooos Seyma-1410 Eşimle bile ilgilenmiyorum korkuyorum benden soguyacak diye aynen senin gibi hic bi yere gitmek istemiyorum ÇArşıya bile gidemiyoruz eşim kızıyor bazen cok anlayışlı ama bazen hakim olamıyor🙁
Seyma-1410 Sedoooos bende bi yere çıkcak oluyoruz kendimi lavaboda buluyorum arkadaşlarım ailem herkesten uzak kaldım bi an önce geçsin istiyorum