lleyla4545 Ben pijama takımı aldım ama kafamda deli sorular normal doğum gözüküyor sizce gecelik olandan da almalı mıyım ? Sizler neler aldınız ?
Oyku10- lleyla4545 almalısın bence ben 2 3 tane aldım normal gözüküyor şu anlık kontrol sırasında indir çıkar indir çıkar pijama rahat olamazsın zaten Sürekli kontrol ediyorlarmış zaten
Dkktlbsra lleyla4545 bitane hastane için aldım beyaz 2 tane günlük giymek için aldım. gecelik kuzenimden aldım o giymemiş onu kullanıcam lazım olursa
Emin_e lleyla4545 ben ikisini de aldim nasilsa dogumdansonra da giyilir... ama lohusa seti olarak almadim, gecelik sabahlik ve pijama sabahlik seklinde aldim...
juliet lleyla4545 doğum yapan bi arkadaşım bana hem normal pijama hemde gecelik al dedi ya da tam gecelikli takımlardan. Hastanede kalırken sürekli kontrole geldikleri için gecelik daha kullanışlı oluyormuş
lleyla4545 Oyku10- teşekkür ederim canım 3 tane pijama olarak takım aldım elbise için kararsızdım bende 🙄
Ozgdnc Bugün gebe eğitiminde ebe normal doğum veya sezaryen farketmeksizin ilk gün için elbise gecelik tavsiye etti. Sürekli gelip kanamaya bakiyolarmis anneler için zor oluyor pijama dedi.
Degisken Benim ekim sonuydu uzun kollu elbise gecelik almıştım. Çok rahat ettim sezeryanlıydım da zaten iyi oldu. Yaz bebeğim olcak yine elbise gecelik . ama kış için pijama takımı daha iyi olr üşümemek açısından
Fidan3594 lleyla4545 bence doğumdan önce ve sonra kesin bi tane gecelik Olmalı pijama her iki durumda zor olur
Kayraymina lleyla4545 ben bi tane gecelik iki pijama takımı koydum doğum zamanı gecelik giyilir doğumdan sonra pijama ben ilk dogumumdada öyle yapmıştım bundada öyle yaptım
Kedili_Anne Hem gecelik hem pijama aldım. İlk gün kontrol vb gecelik giyerim dedim. İkinci gün de pijamayla düşündüm. Belki gerek kalmaz ama aldım ne olur ne olmaz.
Mevr lleyla4545 ben de pijama takımı almıştım ama gebe okulunda ebe dedi ki doğum sancısı çektiğiniz süreçte alttan muayene edildiğinden gecelik giyip gelin öbür türlü pijamayı çıkar giy çok zor oluyor. Ben de evde olan bir geceliği koydum o süreci gecelikle atlatıp odama çıkınca pijama takımımı giyeyim diye 🤗
Kapade Mevr merhaba bu sancı sürecinde hastanenin verdiği önlük gibi şey giyilmesi zorunlu değil mi acaba bi tanıdığım da öyle görmüştüm
Mevr Kapade merhaba öyle bir şey duymadım ama belki hastaneye göre değişiyor olabilir 🤷🏻♀️ Bildiğim kadarıyla bizim hastanede 10 cm açıklık olduğunda doğuma alırken o önlüğü giydiriyorlarmış