Hayraz Oznurrb çok iyi yazmışsınız aynen katılıyorum zaten görümceme ilk söylediğim bu memlekette o zaman kimsenin ağzı kokmuyor küçükken bal verdiniz diye. Saçma buldum zararlarını bilmeden hayır dedim şimdi zararlarını okudum izledim asla yaptirmam
Irmaks Hayraz yanlis anladin yap diye solemiyorum canim tabiki herkezin kendi fikri benimki atadan dededen kalan bisi bizde uygulariz yani bal olayi zaten dogru degilmis ole yani
Sabirsizanne16 Hayraz ya yöre yöre değişiyor ama biz de ilk yıkamada son durulama suyuna bir parça tuz atıyorlar tuzlama dedikleri o.O yüzden ben yaparım diye düşünüyorum o yüzden.Ama asla bal felan sürdürmeyin ağzına çok ciddi alerjik reaksiyon yapabilir.Tuzlamayı da baktınız abartacaklar hiç birine müsaade etmeyin bu bebeğin annesi sizsiniz görümceniz değil
04052016mh Hayraz tabiki direk tuz vücuda temas etmez biraz suyla karıştırıp onu sürer annem, bu zaman da herşey zararlı o yüzden bildiğinden şaşmamak en güzeli diye düşünüyorum siz yapmazsınız tercih meselesi ben yaparım tercih meselesi 😊🤷🏽♀️
Zuhraa Hayraz bizde bebegin her yerine surulmuyor canım birde tuzz un gibi oluyor öyle alıp çocuğun her yerine sürmüyorsun 🤗 valla bakalim nasip olursa düşünüyorum ❣
Hayraz Işte sürenler var çocuk ölür diyen de herşey kafa karıştırıcı görümceler de surenlerden.. sürmeme taraftariyim 🤷♀️🤷♀️ valla kimse sürmesin 🙄🙄🤷♀️