Prensesannesiiii 22+3 günlüğüm 3 gündür bebeğim hiç hareket etmiyor hiç hissetmedim ve karnımda sancı oluyor kasık bölgem ağrıyor ara sıra. Okadar kötüyüm ki neyapıcağımı şaşırdım. Doktorumu aradım pazartesi görüşelim dedi. Pazartesiye kadar nasıl sabredicem bebeğime bişey olmuşmudur çok korkuyorum böyle olan var mı yardımcı olun 😔😭
Merveztrk Prensesannesiiii canım uyuyordur diyecem ama korkmamak elde değil neden3 gündür hissetmiyosan doktora gitmedin ..
uday Prensesannesiiii e halen saat erken illa kendi doktorunmu olacak bir devlet Hastanesi'ne git pazartesi de kendi doktoruna gidersin maksat için rahat etsin bebiş iyimi onu öğrenirsin
gunaynur Prensesannesiiii o haftalarda olabiliyor canım, sağlık ocağına git bi kalp atşını dinleyin için rahatlar o zaman ☺
Pcdshn Günaydın, bu haftalarda İdrar yolu enfeksiyonu olabilir, bi acile gidin, ağrı yapıyo çok fena çünkü..
Prensesannesiiii Merveztrk 1 2 gün normal diye biliyorum bugün sabahtan bekledim gene oynamadı doktoru Aradım oda pazartesiye kadar bekle oynamazsa gel dedi 😕
Ayselcnt Prensesannesiiii Sağlık ocağında kalp atışlarını dinliyorlar.. İstersen bir gidip baktır.. Azda olsa için rahatlar..
gunaynur Prensesannesiiii sağlık ocağında hastanedeki ultrasonun sadece ses için görüntüsüz olanıyla dinliyorlar tabiki duyulur.
sercen Prensesannesiiii evet cnm ben 9 haftalığım geçen gittim dedi duymuyoruz 20 haftadan sonra bakıyoruz diye git inşallah bebiş uyuyordur 😊
Ozgenur Prensesannesiiii Sağlık ocağında ebenize gidin o dinler 16 haftalıktan sonra dinlenebiliyor sağlık ocağında bazen duyulmayaliyor tabi ama en azından kafanızda soru işareti kalmaz hem kendiniz hem de bebiş rahatlar 😊
Burcum Prensesannesiiii 20. Haftamda tetanoz asisi icin gittigimde saglik ocaginda dinlediler kalp atisini. Muhakkak saglik ocagina gidin, pazartesiye kadar bekleyip stres olmaya ne gerek var ki.
Ayselcnt Prensesannesiiii 20. Haftada tetonoz aşısı için gittiğimde dinlemişti.. ihmal etmemek lazım..
essrasr 22 haftada hissedilir mi, 15+2 yim hiç bişi hissetmiyorum karnım azcık büyüdü ama hiç hamilelikle ilgili karın büyümesi dışında belirti yok 🤔
Prensesannesiiii essrasr tabiki hissediliyo senin ki daha erken. Zaten hissedip bir anda hissedemeynce böyle korku sarıyor☹
BurcuAydin Prensesannesiiii ah ah ben 4 gün hissetmemiştim dr sen yorulduğunda oda yorulur sen uzulduğunde hisseder yeri gelir uyur diyip gülmüştü. O 4 gün bana asır gelmişti çok iyi anlıyorum sizi sağlık ocağına gidip dinleyebilirsiniz yada acile gidip bi baktırın içiniz rahat olsun. 🤗
Prensesannesiiii BurcuAydin gerçekten mii şuan bu yorum acayip rahatlattı 😭 inşallah bizimkide yorulmuştur da ondan hareket etmiyordur dicem artık 🤲🏻 Gidicemm sağlık ocağına inşallah duyuluyordur doğru düzgün