Kr_pinar Hanımlar 34 haftalığım bir saat önce karnımın sağ tarafında belime doğru hafif bir ağrı başladı başka yerde yok hafif hafif ağrıyor bu sancı olabilir mi yaşayan bilen varmı acile gitsem mi önemli ise kontrolüm pazartesi günü
Gulcezeren Kr_pinar bende 34 haftalık hamileyim bendede oluyo bazen Doktorum yalancı sancı oldugunu söyledii
Nejlakk Kr_pinar benim de iki gündür özellikle karnımın sol alt tarafında Bıçak saplanır gibi sancı oluyor bende tedirginim ama arada geciyo
Mlkdurna Kr_pinar belin agrıyomuş sancu belden kasıklara dogru oluyomuş ve dinlenince geçmiyomuş yalancı sancıdır bence. Benim de belimde çok agrıboluyo ama dinlenince geçiyo.
Gulcezeren Kr_pinar Gitmene gerek yok doktor yalancı sancıların için birsey yapamaz bu haftalar olması gayet normal bebekler doğuma hazırlıyor kendini panik olucak bi durum yok bol bol dinlen yeter
Medine_1992 Kr_pinar canım düzenli ve gitgide artıyorsa tehlikeli ama anlattığın büyük ihtimal yalancı sancı
Kr_pinar Nejlakk Orada ki ağrı geçiyorsa kaç haftalıksınız bilmiyorum ama 30 un üstünde iseniz rahim kendini Doğuma hazırlıyormuş 🙄
Medine_1992 Kr_pinar bendede arada bir oluyor canım ama dayanlmyck birsey değil doktorum bu haftalarda olabilir dedi ama yinede sen bilirsin acile gidecem diyorsan 🤷♀️
Ftma_izmr Benimde belime bazen ansızın bir ağrı giriyor Rahmime kadar geliyor sızısı sanırım yalancı sancı sizinki de
TahaninAnnesi Kr_pinar Benim 33 ten beri agrilarim oluyor doguma hazirlik agrilariymis bir sure gecmezse gidin bir isterseniz iciniz rahat eder.