ilayecemom Merhaba, biz 5+4 üz 😇 cumartesi ilk randevuma gidicem dün beta hcg degerim 5602ydi kese ve kalp atışını görebilir miyim acaba cumartesi günü Tecrubeli hamişler bana yardım edin lütfen 🥰
Pelin94 ilayecemom ben şuan 6+1im dün gittim doktora kalp atışını ve keseyi gördük ama kalp atışını duymak için iki hafta sonra gel dedi. Sende çok rahat görürsün ☺️
Prensesinannesi_ ilayecemom canım keseyi görürsün kalp atışını duyamazsan telaşlanma biz 8. Haftada duyduk kalp atışını küçük olduğu içn duyulmayabiliyor
DamlaNur29 ilayecemom canım göremezsende üzülme ben 5+4 de gitmiştim hemde değerim 6000 üstü idi ama ufaklık kendini göstermedi 6+1 de gittik 10000 üstü idi değerim kese öle gözüktü kendini göstermezse üzülme yani hatta gittiğimde 6 +1 olması lazımken 7+2 cıktı ultrosonda kişiden kişiye değişkenlik gösteren bişey bence bu bende cok üzüldüm yok faln diye ama takma kafaya
Cansu-27 Keseyi görürsün de kalp atışı için bence erken canım ama minik size sürpriz de yapıp dinletebilir ben 8 haftam da duymuştum kalp atışını
ilayecemom Cansu-27 6 haftalık olucaz cumartesi günü o zaman benim kalp atışını duymam biraz zor olacak bu hafta 🙈 teşekkür ederim
Yasmiiinn Aynen tatlım keseyi görürsün benimde 8678 lerdeyken duymuştum kalp atışını yani tam 7+1 de duydum🥰 ay çok güzel çok heyecanlı insan dayanamayıp ağlıyor çok duygulanıyor rabbim isteyen herkese nasip etsin🥰🤲
ilayecemom Yasmiiinn gerçekten düşününce bile heyecanlanıyorum zaman da geçmiyor hiç çok güzel bir duygu 🥰🥰
ilayecemom Pelin94 oh içim rahatladı bana görmek bile yetecek, sağlıkla kucaklarimiza alırız inşallah bebişlerimizi 🥰
Pelin94 ilayecemom kesinlikle onu görmek bile yetiyor yeterki sağlıklı olsun duymasakta olur ☺️ Amin canım inşallah
Dnzkbln İyi akşamlar ben 6.5 haftalik hamileyim bu gün doktora gittim kese görünüyor ancak bebek görünmüyor dedi normal mi acaba bebek ne zaman görülür?
ilayecemom Prensesinannesi_ peki çok teşekkür ederim keseyi görmek bile yetecek bana daha önce bir kimyasal gebeliğim var tedirginim o yüzden ama bu sefer beta güzel arttı inşallah görücem 🥰
Dnzkbln Kalp atışına bakmadı bile bebek görünmüyor kesenin içinde istenen bir hamilelik miydi pazartesi gel tekrar bakalım dedi ben de boş gebelikten korkuyorum. Bu arada yorumun için teşekkür ederim ❤
DamlaNur29 [silindi] ultrosun kagıdın varmı paylasırmısın bebek olusunca galiba kalp atısı dinleniyomus biraz baktımda
DamlaNur29 Yesmckmk canım kalp atısını bebek gözüküncemi dinliyosun ben doktora sordum bebek varmı diye yok dedi kalp atısı varmı dedim henüz küçük 10 gün sonra gel dedi
Yesmckmk DamlaNur29 yok kuzum ben ilk benek ve keseyi gördüğüm de kalp atışı olmadı zaten çok küçük duyamazsın ki bi hafta sonra gittim öyle duygum hatta ekranda gördüm yarın tekrar kontrolüm var hem sonuç hem rutin kontrol