Azracan Yaptım olmadı gitti bi sene aradan geçti tekrar yaptım çok şükür tutundu bana bi kızım oldu 6 aylık şimdi çok şükür ve şimdi hamile olduğumu öğrendim 7 haftalık tedavisiz ve şoktayım sizce kalp atışı olmuşmudur yarın gitsem
Bahar2 Azracan gözün Aydın canım 7-8 haftalıkken kalp atışı duyuluyor Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🍀🥰
Misssimsek Azracan allahım ne kadar güzel 😍 sağlıkla kucaginiza almak nasip olur inşallah. Kalbi atmaya başlamıştır ama duyulmazsa da 10.haftaua kadar normalmis endişe etmeyin
UraSsmom Azracan Yaa hep derler tüp bebekten sonra hormonlar düzene girer normal yollarla olur diye. Benim kuzenimin de senelerce olmadı tüp bebek tedavisiyle ikizleri oldu 1 sene sonra tedavisiz tekrar hamile kaldı Bi oğlu daha oldu hayırlı olsun
Hmsregmze Azracan çok sevindiim 🤗 Rabbim kucagınıza almayı nasıp etsın inş bende suan tüp bebekle hamileyim. Cocuk fikrini kafadan atınca kendiliğinden oldugu fikrindeyim bi çok örnek var bu sekılde 😍 darısı inş bizlere 🙏🏻
Bulutalazinannesi Allahım hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin. Duyulmaya başlamıştır muhtemelen.
Azracan Hmsregmze amin canım aynen katılıyorum akıldan çıkacak o ama kızım küçük ve çok zor bi bebek olsun diyorum doktorlara düşmedim ya çok şükür diyorum canım darısı olmayanların başına inşallah
Gulbeyazk Azracan Gözünaydın canım yengeminse öyle olmuştu sekiz yıl sonunda tüp bebek ve on yıl sonra da normal yollardan oldu sana gelirsek kalp atışın duyulur haftasına göre tam zamanı Rabbim tamamına erdirsin tekrar kucağına bebeğini almak nasip olur insallah
Mrspahay Azracan benm de ilk cocuk tüp bebek çok uğraştık olması için.. Şimdi ikinciye hamileyim kendiliğinden oldu Rabbime şükürler olsun..Yakında doğuracam inşallah. 6-7 haftalıkken duyulmaya bilir 8.haftadan sonra daha net anlaşılır. Ama kese görülür . Rabbim tamamına erdirsin
CANSSS588 yaa maşşalah ne kadar güzel saglıkla kucagına al inşşah. Kalp sesini duyarsın biran once git :)