tazeanne_ Kızlar Bi anda elim uyuşuyor karıncalanıyo buz gibi oluyo internetten baktım karpal tünel sendromu diyor hiç basına gelen varmı böle bişey 😊
Meralll59 tazeanne_ bende de uyuşma şişme ve yumruk yapamama söz konusu.ama soğuma üşüme hiç olmuyor canım.
Serapguneyli tazeanne_ bende de var iki üç gün önce başladı sürekli ellerim ve kollarım uyuşuyor karıncalanıyor
Elifdmrylmz tazeanne_ Bende de var 😔1 aydir once sol bas, isaret ve orta parmagimda basladi hep uyusuk. Bir kac gündür de sag koluma boynuma parmaklarıma komple agri atıyor. Evet karpal tünel sendromuymus ama son 55 gun dayancam dedim. İnsaAllah İlerlemez 🙏🏻😢
Beyza44 Magnezyum eksikliğinden oluyormuş Ben geceleri uykudan uyanacak kadar kötü oluyordum ilaç verdi doktorum
Ecrinbzkrt tazeanne_ allah allah neden oluyor acaba duzenlı vıtamınıde kan ılacınıda kullanıyorum bende genelde sağ elımde oluyor benım
Zhdkllk İki üç yıldır ara ara bende de olan bir durum. Uyuşma dışında şiddetli bir baş ağrısı yaşıyor musunuz?
tazeanne_ Elifdmrylmz ayy inşallah biz daha 15 haftalığız bakalım bizde nasıl ilerleyecek. Bende kol olarak değilde direk elimde parmaklarımda cnm
Burcu2626 tazeanne_ magnezyum eksiiginden de kaynaklanabiliyor bende de oluyodu geceleri uyurken ozellikle kolumun uyusmasina uyaniyodum magnezyuma basladim rahatim artik onun haricinde gunde 1 sise sade maden suyu ve bol muz tuketebilirsiniz faydasini mutlaka gorursunuz
tazeanne_ Burcu2626 gece hiç yaşamadım cnm hep uyanıkken basıma geldi yani. Tavsiyen için teşekkürler cnm elimden geldiğince yapayım
Elifdmrylmz tazeanne_ insaAllah cok ilerlemez canim doktoruna bunu bildir bence yönlendirir emar tarzı birseyler cekerler belki ama muhakkak bildir çünkü haftan daha cok küçük ilerlemeden önlem alirsin
Kocaeli41 Ben 24+2 deyim kızlar bendede oluyor 1 aydır falan özellikle geceleri uyanıyorum uyusukluguna şiş oluyor acaba neden olur
Burcu2626 Kocaeli41 bebek buyudukce gerekli vitaminleri sizin vucudunuzdan aliyor onsan kaynakli disardan takviye alinmasi gerekiyor ben doktoruma sikayetimi soyledigim de bana magnezyum yazdi isterseniz sizde doktorunuza danisin bunun disinda gunluk 1 sise maden suyu ve bol muz yemenizde kramp olusumlarinizi da engeller