Gizem_37 Merhaba kizlar bebek mevludunde dagilatilacak hediyelik icin uygun bildiginiz bir sayfa varmi 100 ve uzeri hediyelik yaptrmam gerekecek gibi o yuzden 1tl tane fiyati olcak sekilde ariyorum yaptirp memnun oldugunuz sayfa varmi acaba
Bbsraa Gizem_37 kendin toptan satan yerlerden mazlemwlweini alıp yap csnim. Biz yengeme öyle yapmıştık. Lavanta kesesi şişeler oluyor ya onlardan almıştık. Ssonra ucgen kese lokum seker fln nkoymustuk .Kese kagit çantalar var onlara da koyduk. Dagitmisti öyle uygun istiyosan da arkadaşın dediği gibi 1 tl den yani zor en az 2 tl ile başlatıyorlar.
Dkktlbsra Gizem_37 1₺ ye bulman imkansız. Ben toptan malzemesini aldım kendim yapıcam uygun kafama yatan bulamadım internette baya pahalı çnkü
Hazalelif İstagramda yasin set var yasin tespih magnet opp ambalajlı 100 tanesi 200 tl bence daha uygun bulamazsın
Akdenizbebisi https://www.instagram.com/p/B6d7AIqA_O_/?igshid=1njwesnit4k6y bu sayfa var 1 TL lik hediyelikler var
Sabirsizanne16 _damla_bebek_tasarim_kokulutas sayfasından tanesi 1 tlye hediyelikler var.Ben bebek doğumunda çeşit olsun diye nazar duası magnet yaptırdım kokulutaştan.tanesi 1 liraya.memnun kaldım.