Happybaby_ en hızlı kilo alma dönemi hangi ay , haftada? 25-26 haftalık annişler kaç kilo aldınız normali ne kadar olmalı ?
Babyistan Happybaby_ genelde son 3ay da daha fazla aliniyor kilo.ben serklajli oldugum icin surekli yatiyorum suanda 6 aylik hamileyim 7 kilo aldim hareketsizlikten.
Cileklipasta Happybaby_ 6-8 ay arası aldım. son ayın ilk 2 haftası 1 kilo aldım son iki haftası aynı kiloda kaldım.
Meryyaras Happybaby_ şu ana kadar toplamda 10 kilo aldım 25 haftalığız ve 5 kilosunu 1 ay içinde aldım 🙈😏 bu haftalarda sonra daha hızlı kilo alımı oluyo
Pembepanterr Happybaby_ ben 26 haftalıkken 3 buçuk kilo almıstım 28 olduk suan üstüne 1 kilo daha eklendi çok hızlı bir kilo oldu bu 😍😃
Polat2706 Ben daha 10 haftalığım riskim var diye yatıyorum 3 kilo aldım bile haftaya serklaj olucam hayırlısıyla 😔 ve yüksek kiloda hamile kaldım inşallah çok almam diyorum ama yatıcam hep almamak mümkün değil 😏😏
Ceyda_t 25+1 şuan 6 kilo aldım. 49,5 ile hamile kaldım 55,5 şuan. Son 1 hafta çok hızlı kilo aldım. Sağlıklı besleniyorum, fazla yemiyorum ama nasıl oluyor anlamıyorum 😩