Dulgerler Sürekli açım yemek yiyip masadan kalkıyorum beş dakika sonra midem gurulduyor açlıktan ölücem nerdeyse. Kan değerlerim iyi şekerim yok normal mi?
Darkgod Dulgerler 24. Haftaya girdim su ara bende öyleyim yemek yiyorum kalkıyorum mutlaka meyve çikolata süt o bu yiyeceğim karnım kasılıyor artık çok yemek yemekten bence dik duramıyorum
Fatma29 Dulgerler çocuk hareket ettikçe basınç oluyor buda açlık hissi uyandırıyor ben geceleri çok yaşadım bunu ama artık engelleyebiliyorum
AsenaArda Dulgerler Bende de aynısı oluyordu, doktora sordum bebek büyüyo dedi hem senin hemde onun yeterli beslenmesi gerek o yüzden acıkman normal dedi 🤷♀️😊
Dulgerler Darkgod ben daha 10 haftalığım bir haftadır özellikle arttı. Doktor randevuma da daha var ona sormak istiyorum ama bekleyeceğim. Sizin görüşme şansınız oldu mu
Darkgod Dulgerler yok canım daha önce olmadığı için sormadım ama inşallah çok kilo almam çünkü zaten 120 kilo ile hamile kaldım
Dulgerler Fatma29 nasıl engelleyebiliyorsunuz? Ben sürekli bişeyler atıştırıyorum. Sağlıksız olmasın diye meyve süt çerez yiyorum ama üç dakika tutuyor
Dulgerler Darkgod inşallah çabuk atlatılır bir dönemdir ben de tombiş hamilelerdenim 🙈 kilo alma korkusu değil de zararlı olması fikri rahatsız ediyor
Dulgerler Fatma29 beni bastırmıyor gece her yandığımda susamamışsam bile su içiyorum günde 3 litreyi geçiyor kuruyemiş ben de tüketiyorum ama bir faydası olmadı bünye farkından sanırım 🤷♀️
AsenaArda Dulgerler Normal yaa bence çünkü bende sofrada yemek yerken diyordum ki acaba yemekten sonra başka neler yesem 😊
Dulgerler AsenaArda içim rahatladı cidden teşekkür ederim 😁 ben de sürekli yemek hayali kuruyorum yediğim yemeğin bi de zıvanadan çıktım 😁 ama normal olması beni gülümsetti 😁