Ozlemcyln Happpm 1 haftadır benimde öyle normalde günde 3-4 defa minik minik dokunmalarını hissediyordum 14. Haftadan beri ama 1 haftadır hissetmiyorum evde resmen deli oldum eşimede yansıtmak istemiyorum normal mi acaba
Ozlemcyln Smraozn12 1 haftadır benimde öyle normalde günde 3-4 defa minik minik dokunmalarını hissediyordum 14. Haftadan beri ama 1 haftadır hissetmiyorum evde resmen deli oldum eşimede yansıtmak istemiyorum normal mi acaba bende 17+2 haftalığım
Happpm Ozlemcyln canm normaldir bende hiç histtmyrm normalde diyprlar hisstmen lazm ama ben hisstmyrm
Bebegiimle Ozlemcyln daha küçük canım cok normal simdi düzenli hissedemezsin benim 2 gün hiseetmedigim oluyordu 25 haftadan sonra düzenli hissetmeye başladım ben
Smraozn12 Ozlemcyln cnm kendine hiç strest yapma cok normal haftan daha küçük bnde 19dan sonra fln surekli hissetmeye başlamştm hareket halindeler ama cok küçük oldukları için surekli hissedemezsin daha
Ozlemcyln Happpm umarım en yakın zamanda hissederim çünkü panik yapıyorum korkuyorum ilk hamileliğimde düşük yaptığım için çok korkuyorum hissedemeyince