Nurcanozturk Merhabalar. Cumartesi günü kan uyuşmazlığindan dolayı anti D iğnesi olacağım. Olanlar var mı devlette mi özelde mi yaptırdınız. Acısı çok oluyor mu vs.?
Hatice_ceylan Nurcanozturk bende yarın kan vercem bebekle aramda kan uyusmamazlıgı varmı dıe . Nasıl oluyor bende merak edıyırum . Eger uyusmassa kanım bebekle ıgne olcakmısım cok merak ıcındeyım
Yldzeyll Nurcanozturk bende yeni yaptırdım canım hafif yanma oluyor o kadar rutin hayata devam edebilirsin özel cinarli hastanesine gidiyorum hastane anlaşması varmış ege üniversitesiyle ücretsiz oradaki ecza odasından aldık iğneyi
Canan9627 Nurcanozturk bende devlette yaptırdım canım özelde ücret alınıyor yaptırdıktan sonra sadece 5-10dk yakıyor o kadar onun dışında bir şey yok
Mucizeannisi Ben kan uyuşmazlığı iğnesi oldum devlette canım özelde para ile yapılıyor diye biliyorum. Ben zaten devlete gittiğim için orda oldum kalçadan yapılıyor. Yapılınca yakıyor ilk 5 dk. Sonrasında herhangi bir ağrı yaşamadım geçmiş olsun 🥰
Nurcanozturk Mucizeannisi öncelikle teşekkür ederim benim aşı ve iğnelerle ilgili problemim olduğu icin korkuyorum 😑 özele gittiğim için bide çalıştığım ve çok fazla izin alamadığım için özelde olucam 160 TL gibi bisey dediler. Sizin devlette yatış yapıldı mı iğne yapılırken ?
Hatice_ceylan Mucizeannisi canım ya bu uyusmamazlık olayı nasıl oluyor uyusmassa ne durumlar oluyormus
Mucizeannisi Nurcanozturk evet canım ama iğneyi ücretsiz devlet karşılaması için yatış yapıldı olarak gösterildi iğne mi olup 5 dakika sonra çıktım tekrar.
Nurcanozturk Mucizeannisi bana da gittiğim özel hastane öyle dedi. Yatış yaparmış gibi göstereceğiz ama igneyi olup gideceksiniz dedi.
Nurcanozturk Benim ablam da aynı şekilde devlette hatta araştırma hastanesinde oldu ama bir gece hastanede kaldı iğne ağır olduğu için tedbir almışlar
Mucizeannisi Nurcanozturk anladım canım bende herhangi bir sorun olmadı sadece vurunca yandı biraz uzun sürmedi zaten yine rutin hayatıma devam ettim ..
Nurcanozturk Gulter_123 benim cumartesi günü yapılacak. 28+1olacak. Kesinlikle 28. Haftada yapılıyormuş geç yada erken olmaması gerekiyormuş
Gzdeeymn95 Hatice_ceylan kan uyuşmazlığı annenin kanı negatif babanın kanı pozitif grupsa oluyor 28 haftada kan alınarak anneden bir test yapılıyor negatif se eğer çıkan sonuç anneye 28 hafta iğne yapılıyor Doğumdan sonra bebeğin kanı babanın kanında pozitifse yine iğne olunuyor negatifse gerek kalmıyor
Hatice_ceylan Gzdeeymn95 esımle ben evlenmeden once kan verdık bı sorun yoktu . O kanla bunun alakası varmı
Nurcanozturk Gzdeeymn95 aynen öyle bana geçen gün indirekt coombs diye bir test yapıldı sonucum negatif çıktı. Yarın iğne olacağım. Doğumdan sonra da bebeğin kanı pozitif olursa ikinci doz bi iğne daha olacağım.