annemsii Şuan belim ağrıyor sanki şiddetlenmeye başladı tavsiyeleriniz varmu dua edin benim için 🙏❤️Sizce doğum nezaman olur
Buycuy_ annemsii bende hiç bilmiyorum canım yarın 39+0 olacam sezaryan olacam post güncel olsun diye yazdım.
Buycuy_ annemsii genelde kızlar yürüyüş yapıyor internete yaz açıklığı artırmak için neler yapılmalı diye
Mombus annemsii annemsii hadi tek avazda dogumun olsun insallah. Sıcak duşa gir belden aşağına su tut kuzum. Açılman içinde squat yap otur kalk. Kendi sancılarında sıklaşınca git hastaneye 3-4 cm de yatışını verirler zaten saglıkla al insallah kucagına. Darısı bana 40+3 üm 1 cm açılma sıfır sancı malesef keske senin ki gibi banada sancı gelse 😍
Fatma92 annemsii bel ve kaşıklardan başlayan bir ağrı olduğunu duymuştum açılmanda varmış zaten doğum sancısı olabilir canım. Allah yardımcın olsun
Ndm annemsii aynen canım haklisin valla bende öyle kaç kere yazdım kimse bişey yazmadı ben bilsem yardımcı olurdum senle aynı haftalardayız inşallah bilen biri yazar.
Mombus annemsii benim nst dede cıkmıyor hiç ama. 2 gündür falan 1 cm açılmam. Çatım cok şiddetli ağrıyor ama bakalm. İnsallah suni sancıya falan gerek kalmadan kendi sancımızla doğururz
Bahar2 annemsii açıklığı artırmak için squat yap canım bir de merdiven inmek çıkmak işe yarıyor diyorlar