inancin_annesi adaletomer ben 11+4 oldum mide bulantilarim devam ilac iciyorum gece yatmadan ve gogus hassasiyeti fena dokunamiyorum bile🙈
Yasmiiinn Miğde bulantısından ve gaz sanıcsından başka birşey yaşayamıyorum malsef 🤦♀️ Sİzin nasıl geçiyor❤️
adaletomer Mide bulantım var bi gün iyi bir gün kötüyüm göğüs hassasiyetim azaldı sadece uçlarında kaldı sizlerin de öylemi
Yasmiiinn adaletomer benim hala göğüslerim ağrıyor büyüyor ve ağırlaşıyor elleyemiyorum bile valla ya🤷♀️
Sentrk Benim ara ara kasık agrim oluyr..sırtım da arada agriyo,gogsumde eskisi gbi agriyor ama şislik devam ediyor
Sentrk adaletomer peki ara ara kasikda batmalar normal mi..oylr süreli batma degil 5 sn'lik bi batma oluyor ara sira
NOT1808 Haftamız bitmek üzere tek yumurta ikizleri, düşük ihtimaline karşı Protestan kullanıyorum. Troid için levatron 25 mg, folikasit ve gün aşırı omega 3 kullanıyorum. Karnım çok şiş, göğüs hassasiyeti devam, kasık ağrılarım hergünoluyor, mide yanması biraz var mide bulantısı ise sabahları kahvaltı esnasında 😞
Mavidilek Benim de bıgün 10+1 oldu. Biraz karın ağrısı var bir de progestan ilacı ve depot iğnesi kullanıyorum. Şu kritik haftaları inşallah güzel bir şekilde atlatırız :)
adaletomer Sentrk ben doktoruma sormuştum kaşık ağrıları karın ağrıları çok normal takılma demişti aktif kan görmediğin sürece korkma demişti
Sinemneset adaletomer ya benim karnım belim geçen gece çok ağrıdı acilden başka doktora gittim hemen düşük riski var dedi sonra da olsun ne olacak dedi fitil verdi adam beni sinir etti ..kendi doktorum da ağrın olursa kasık fitil veririm dediği için ona danışmadım haftaya randevum var
kirpikmeselesi Ya bende aşırı uykuya düşkünlük ve aşırı gaz var hatta hiç durmuyor napacağımı bilmiyorum sürekli karın ağrısı yapıyor ister istemez 😔