Cuysogut Merhaba herkese güzel anneler ben 6+5 teyim henüz doktor az bi kalp atışı duydu ama beni korkuttu biraz açıkcası 2 gün sonra tekrar gel tekrar dinleyelim çok az geliyo kalp atışı siz ailenize bişey söylemeyin şimdilik dedi ama ben daha kalp atışı için erken olduğunu düşünüyorum sizin fikriniz nedir
TAkilicci Cuysogut anlamıyorum bu doktorlar neden böyle biz gebeler zaten evhamlıyız. 6 haftalıkken bizden kalp atışı sesi gelmemişti canım 8. De duyduk. Bir şey yoktur düşünüp stres yapma
Misssimsek Cuysogut bizde 7.4 te duyduk doktorumuz telaslanmayalim diye tam keseyi gördükten 20 gün sonraya çağırdı erken gelip de duyamazsak korkmayın diye. Daha erken canım 10.haftaya kadar duyulmaması da normalmis zaten
ozgei Cuysogut normal herkesin farklı seyrediyor, 6+2de ben de aynı şeyi yaşadım, iki hafta sonra bakalım normal daha çok küçük dedi, 5te duyan da var 8de 10da duyanda var, içimizi ferah tutalım
Zuhraa Canım ben erken duydum 6+1 di doktora gittigim de hem bebegimi o zaman öğrendim hemde net bir şekilde kalp atışını duymuştum ❣ ama gec duyan çok fazla arkadaşım var içini ferah tut❣
Polat2706 Cuysogut canım normal daha az olması ama bence başka doktora git şimdiden aileye söylemeyin falan ne demek daha çok endişelendiriyor normal iyi Bi doktor olsa var herşey yolunda ama daha küçük diye az duydum 2 gün sonra bir daha yapalım der senide korkutmazdı. İnşallah birşey yoktur sen hiç korkma doktorların bazısı böyle dengesiz
Sinemneset Cuysogut 7+1 çok az duyduk hatta duymadık gördük kalbi ekranda attığını şimdilerde çok canlı güm güm 😂 10+4
Mervehatun Bende 6 haftalıkken duydum kalp atışını kötü düşünme iyi şeylerı cagır kı ıyı şeyler olsun canım 😊