zynppp Niye dinliyosun ki ? Neden fırsat veriyosun ? Buna sen izin veriyosun canım benim. Oturup kuzu gibi dinleme o ruh hastalarını. Bana hic bsy diyen yok konuyu acarlarsa napalm hayrlisi diyorm. Kendi ezikliklerini usengeçliklerini bakimsizliklarini baskasindada olur saniyolar. Hamilelikte lohusalikta çocuk bakmayi bahane edip sofrayı silip supuruyolar, gece uyumadi diye gündüz hortlak gibi geziyolar, dışarı çıkarken ay çocuk var ne yapayım bahanesiyle gozlerine bi kalem bile cekmiyolar, doğum kilosu bu e bebegim var benim diyerek yağ tulumu gibi geziyolar. Sonra karsisindakinede kotu morel verip kendilerinden iyi olmasını istemiyolar kiskaniyolar. Herşey senin elinde. İnstagramda hemsirebianne diye bi kızın sayfası var takip etsene oda yeni doğurdu o insan degilmi, birde ozden.ozdoğan var 3.yü doğurdu vallahi kadini gorsen su dediklerinden utanirsin, bu kisilerde cocuguna kendi bakıyor annesi yada kayinvalidesyle bile değil. Onların çocukları emmiyomu uykusuz kalmiyomu hayret birşey