minicikbirmucize Kızlar 2 gündür evi temizledim kendimi enerjik hissettim hiç yapmıyordum normalde eşim evi temizler uzandım dolap sildim eğildim sürekli dün kanamam oldu çok korktum doktor progestan verdi şimdi bir tane içtim başım dönmeye başladı acaba bu ilaç vajinadan da alınıyor mu yan etkisi daha az olur belki
Deletedmom137 minicikbirmucize canım fitil olarak kullanıldığında hem daha etkili hemde yan etki yapmıyor
Eymeninannesiii minicikbirmucize vajinadan kullanıyorum bende yan etkileri daha az ve daha etkili oluyormuş sabah akşam kullanıyorum geceleri yanma terleme yapıyor sadece üstüm açık uyuyorum bu soğuklarda 😁
minicikbirmucize Sedef541 doktora danışıp bende vajinal alayım en iyisi yoksa hergün yataktan kalkamıycam
Sevalcevikoglu Canim merhaba mesajını şimdi gördüm. Progestan progesteron hormonu içeren bir ilaç. Hem ağız yoluyla hemde vajinal yolla kullanilabilir. Kanaman çok ise ağızdan almanı tavsiye ederim. Çünkü kan pıhtısına denk geldiğinde tekrar kanamaya sebep olabilir. Eğer doktorun uygun görürse sadece yatmadan al ki gece uykuda baş dönmesi ve bulantı yaşamazsın. Eğer ki 3 defa kullanman gerekiyorsa uyumak istediğin anlarda alabilirsin. 15-20 dk etkisi olur o sırada sen zaten uykuya hafif bi şekilde dalmis olursun
minicikbirmucize Sevalcevikoglu günde 1 tane al dedi doktor 20. haftamdayım ilk defa kullanıyorum acayip baş dönmesi ağrısı uyku yaptı doktor 7 tane de fitil verdi onlar bitsin bunu fitil olarak başlarım doktora danışıp çok fena oldum ya 🙈
minicikbirmucize Eymeninannesiii üstün açık mı uyuyorsun yan etkisi sanırım ben de vajinal alayım en iyisi doktora danışıp
Gul-08 Bana farketmez dedi doktorum, ben hep ağızdan aldım, başlarda yanetkikeri oldu ama bir hafta sonra geçti.
000Ecem Bende fitil olarak kullaniyorum sabah,aksam ve agizdan olunca daha cok halsizlik filan yapiyormuş. Yeterince halsizim zaten oyuzden alttan devam 😀
minicikbirmucize 000Ecem 7 tane de fitil verdi 1 hafta mecbur kullanıcam sonra fitil olarak almak için doktora danışıcam 🙈
Balimkiz minicikbirmucize bende vajinadan alıyorum yan etki yapmadı bende hiç ağızdan alındığında yan etkş yapar demişti doktorum
minicikbirmucize Balimkiz ben geveliğim boyunca hiç böyle olmadım elimde olsa kullanmıycam o derece fitil olarak almak istiyorum danışıcam doktora
Muge0609 minicikbirmucize Bende Vajinal Kullanıyorum Doktorum ağızdan Çok Yan etki Yapıyor Zaten baş Ağrılarında Var Etkilemesin Seni Dedi. Gğnde 2 Kere Vajinal Kullanıyorum
Eymeninannesiii minicikbirmucize doktora danışın tabi bende çok sıcak basınca doktora sordum progestanın etkisi dedi
MelekDEM 15+6 hamileyim idarar yolu enfeksiyonum oldu 4 gunfur yatistayim gunde 3 kez progestan veriyolar . Oralden aldim mide bulantisi yapti bende vajenden uyguluyorum bi sorun olmuyor yani canim
minicikbirmucize MelekDEM geçmiş olsun canım mide bulantısı olmadı bende baş dönmesi ağrısı ve uyku sarhoş gibi oldum deprem oluyor zannettim bi ara hatta 🙈 doktor ayrıca fitil yazdı 7 tane bitsin onlar sorucam doktora vajinadan alabilmek için 🌸
Deletedmom386 MelekDEM idrar yolu enfeksiyonu içinmi yatırdılar? Benimde az önce idarırımı yaparken sızı oldu hem kasığımda hemde idrarın çıktığı yerden yanma oldu. Umarım değildr ya