duygusm Kbrkbk Sabır değil aslında, hiç ihtimal vermiyordum, adetim biraz gecikmiştir diye düşünüyordum 😊
defnemila Kbrkbk Baş dönmedi mide bulantısı bel ağrısı sürekli akıntı ve aşırı üşüme :) Belliydi tüm sürecin böyle geçeceği demek ki 25 haftalık olcaz nerdeyse hala hepsini yaşıyorum😂
Umutevi Asiri sicak basmasi terlemekten surekli ustumu degistiriyordum istahim cok artmisti adete bikac gun kala sag bacagimdan belkme agri vuruyordu damarlanmisti gogusler hassasti.kasik agrim adet olcakmisscasina vardi.4 gunum gecerken karnima bicaklar saplanir gibi oldu adim atamadim son belirti uzerine test yapmak aklima geldi
Bebisimmm Ben 1 hafta gece yatakta çoraplar ve 2 yorganla isinamamistim elim ayağım buz kesiyordu sabahta atesleniyodum çok değişik olmuştum aşırı bi yorgunluk isteksizlik vardı hiçbirşey yapmak istemiyodum hep şu içmek istiyodum grip gibi beyaz seffaf akıntı olmuştu
Ayseyu Kbrkbk içim geçiyo çabucak acıkıyodum üşüme ve kasıklarda sertleşme göğüs ağrısı gibi belirtileri yaşadım
minicikbirmucize Kbrkbk inşallah canım ben de çok istiyordum 1 sene olmadı sonra tam umudu kestim iş arıyordum minik mucizem ben buradayım dedi darısı sana olsun inşallah 🙏🌸
Alyami Kbrkbk hiç acıkmayan ben iki sabah karın gurultusuysa öğrendim yoksa akşama kadar bişi yemesem hiç açlık hissi yaşamazdim onun haricinde hiç bir belirti olmadı 😊😊😊😊
Koalina Kbrkbk Ben hep her ay yaşadığım adet beliritilerimi yaşadım o yüzden anlayamadım geicikince test yaptım o şekilde anladım
Melisabkc Kbrkbk aşırı göğüs hassasiyeti adetime iki hafta olmasına rağmen göğüslerim kocaman taş kesilmişti dedim tamammm kesin bişey var 😂
Kbrkbk Melisabkc valla her ay aynı mevzu ama her ay en ufak şeyden şüpheleniyorum hamileyim sanıyorum geri adet olunca hayal kırıklığı 😑
Bbsraa Aşırı uyku, halsizlik, yorgunluk, göğüslerde hassasiyet, adet olmadim ama duzensizdi ona hiç bağlamadım. Sonra karin şişkinliği oldu kilo alıyorum sandim ama kilom aynıydı 😁