1dem Kbrkbk göğüslerim de şişkinlik olmuştu o zamandan🧐 zaten adetim gecikince anladım. Biraz da kırgınlık oldu iş yapmama isteği🤦
Deletedmom0025 Kbrkbk canım habire karnımda sanki hareket varmıs gbi hissedıyordum. Uyku halsizlk cabası. Sonra adet günü basım cok agrıdı . Oan anladım. Test yaptım cıktı
Canan06 Kbrkbk iştahsızlık yasadm ramazan ayında 1 ay hic bisey yemeden oruç tutup actm ramazandn sonra 6 haftalık gebe olduğumu anladm sonrasnda hep kustum
Mom46 Aşırı üşüme,adet sancısı gibi kasıklarıma ağrı giriyordu ve çok fazla akıntım vardı beyazımsı 😊
Minikum Kasık ağrısı, göğüs hassasiyeti ve nefes darlığı nefesim yetmiyormuş gibiydi bunlar olmuştu bende
1dem Kbrkbk haklısın. Benimki baya bi geçmişti artık emindim bilerek gitmedim doktora. Sağlık ocağına gittiğimde 8 haftalıktı. 😍
Yaman Benim belirtim öyle çok yoktu sadece çikolata kokusundan tiksinmiştim birde mide yanmam çok vardı halada var
Eva41 Kbrkbk göğüslerin ucunda ve kenarında beyaz beyaz pütür pütür kabuk soyulması gibi şeyler olmuştu kasıklarımda sürekli bi batma oldu bide burnumda tam 3 tane sivilce çıktı hiç çıkmazdı normalde 😃 ha bide bacak ağrısı