Bushrasa Arkadaşlar bugün 18 hafta olduk ama hareketleri dunden beri çok azaldı neden ya çok korkuyorum :( 17 haftada falan daha hareketliydi
NisaMomy Bushrasa benimde öle canım 20 de cok hareketliydi şimdi 21+3 oldum azaldı normalmiş bu dönemlerde uyuyoda olabilirmiş.
ElanrBlkc Bushrasa bizde 20 olduk canım. Korkma bnim kız da bazen kendini topluyo hareket etmiyo. Bazende çok sert geçiriyo ben bırdayım haberiniz olsun diyo. Düzenli mauyeneni ol allaha emanet et. Hiç bişecikler olmaz inşallah
Kupik Bushrasa bisey olmaz canım korkma zaten o haftalarda çok aşırı bi hareketli olmuyorki korkma bak bi sonraki hareketi sert olacağı için bekliyo annesi benimkide öyle 25+1 haftalığım
bukleliana Bushrasa ben zaten 20. Haftadan önce hiç hissetmedim bile. 18 çok erken endişelenmek için. Ara sıra hiç hissetmediğiniz de olabilir o haftalarda. Hatta doktorum 24 haftaya kadar hiç hissetmemek normal demişti.
Bushrasa NisaMomy çok korkuyorum pazar ultrason yaptım ama yinede korkuyorum bişey mi oldu acaba diyorum
Loresima3 Belli bir zamana kadar bir kaç gün bile hissetmediğimiz olabilir. Ben 22+6 oldum, son 1 haftadır her gün düzenli hissediyorum daha, endişelenmeyin
Bushrasa bukleliana ben 17 haftadan beri hissediyorum o yüzden endişeliyim çok çok azaldı 17 haftaya gore
Mom46 Bushrasa bu haftada düzensiz olmadı gayet normal cnm bnde 17 den beri sürekli hissediyorum şuan 24 hafta olcam yeri geliyor benm bebek bile düzensiz hareket ediyor 25.haftadan sonra düzene girip sürekli hareket edecektir sıkma canını
Belmaaa Bushrasa ben de 17-18 de her akşam hissediyordum. 19dayım bu hafta çok çok azaldı ama kendimi rahatlatmaya çalışıyorum henüz erken diye
Sermec Bushrasa cok normal cnm ben de 17 de hşssetmeye başladım sonra 18. Haftada 1 hafta hissetmedim 25 e kadar da yeri gelıyo 1 gun yeri gelıyo 2 gun hissetmedim 25 Ten sonra her gün hissedilir su an 31 haftalık hamıleyım 7 haftadır her gün hissediyorum senın haftan endişelenmen için cok cok küçük canımm