Seyma-1410 Hanımlar yardım edin iki aylık hamileyim ama bulantım beni benden aliyo var mı benim gibi olan neler yaptınız ne.tavsiye edebilirsiniz yardım eder misiniz
BusraZeynep Seyma-1410 Bende kusmaktan basimi kaldiramiyordum. Serum cok iyi geliyor ve metpamid bulanti ilaci azaltiyor kusmayi.
Eymirinannesi Seyma-1410 hiç bişey iyi gelmedi günde defalarca boğazım agrıyor yara olmuş artık. Şu an 3,5 aylık hala devam
Nesomer Seyma-1410 limonata tarzı bişiler yapıp içmeyi dene benimde bulantımı limonlu çay, limonlu su ve ev yapımı limonata azalttı
Seyma-1410 BusraZeynep bana bulantı ilacı da iyi gelmedi calisiydum işi bırakmak zorunda kaldım o kadar kötü siz dusunun
Nidanurfirat Bende çok kustum ısrarla serum almamak kendimi onlara alıştırmamak için elimden geleni yaptım. Çubuk kraker, soğuk süt, muz, kesinlikle ayva, kaşar peynir beni çok tuttu. Kussanda mutlaka bir şeyler ye
Seyma-1410 Nidanurfirat yediğim midemde duruyo su içince bile gidiyor napcam bilmiyorum bebeğime bisi olmasın gene rabbim onu korusun ama hamile olduğuma sevinemedim resmen😑
SevdaKurudere SevdaKurudere ben iki kere kustum bu haftaya kadar bulantı sürekli var yoruyor beni soda iyi geliyor bana
Bernazumra Seyma-1410 canım benimde çok berbat geçti bulantı dönemim. Ayvayla maden suyunu tavsiye ederim doktoruma sordum maden suyunu asitli olduğu için bebeğe zarar verir mi diye aşırı olmamak üzere iç demişti. Limonu da tuzlayip yedim onunda çok faydası oldu
TospikAnne Ayy benimde bılantılarım hayatımı durdurdu resmen. 6. Haftamda başladı şuan 12deyim. Herşeyi denedim bana hiçbirşey fayda etmedi. Doktorumdan miğde bulantısı ilacı talep ettim zofran verdi. Sabah aç karnına yarım içiyorum. Akşama kadar bulantı kusma olmuyor. Akşamda içebileceğimi söyledi fakat ben akşam yemeğimi ilacın etkisinin geçtiği saate denk getirmiyorum 🙂 sonra da uyuyorum zaten. Allah yardımcımız olsun çok zor.
Nur_sen Seyma-1410 canım ben hamile kalır kalmaz basladi bulantilar. Şuan 22+4 üz ve ben hala kusuyorum. İlk baslarda çok ayva ve eksi yeşil elma yedim. Gün içinde soda içtim bide su marketlerde satılan uzun kalın çubuklar var adini unuttum şuan onlardan yedim. Ama o mide bulanicaksa çokta çare olmuyor. Hep dayandım 2 defa komalik derecesinde olunca serum aldım o kadar. Doktorum da cekeceksin ki hamile olduğunu anlayacaksın dedi ilaç vermedi 😂
Seyma-1410 Nur_sen bulantısı dakikam gecmiyo ne yediysem naptiysam olmuyo bulantı hapı verdi doktorum bi ise yaramadı uykumdan mide bulantisiyla uyanıyorum resmen
mss Bende 8 haftalığım gün geçtikçe artarak devam ediyor ev kokuyor mutfak kokuyor buz dolabı kokuyor sadece uyuduğum zamanlar bulantım olmuyor onun dışında her an her dkka bulantı ve kusma var beyaz leblebi çubuk kraker naneli şeker kim ne dediyse deniyorum ama hiç faydasını göremedim ben gerçekten çok zor Allah yardımcımız olsun 🙏
Bernazumra Seyma-1410 hamile olduğumu öğrendiğim de bebeğim 5 haftalıktı 6. Haftada başladı bulantilar 16 haftaya kadar sürdü şimdi 21 haftalığız çok nadir oluyo sabahları. Ve uzun yolculuk yaptım mı 2 3 gun kendime gelmiyorum çok kötü oluyo midem sanırım doğasiya kadar böyle devam edicez
mss Seyma-1410 sea band diye birşey duydunmu netten araştırınca gördüm bende ilaç gibi yan etkisi zararı yok bileğe takılan bir bant ben almayı düşünüyorum araştır sende istersen
BusraZeynep Seyma-1410 Bende ilk hamileligimde 9ay hicbisey yiyemedim hep kustum. Dogum olana kadar hep midem kotuydu. Bu gebeligimde yine cok kotu olunca hastane yatis verdi. Serum o kadar iyi geldiki ozume dondum hemen. Bi hastaneye gidip serum yemelisin bence. Hamilelik hic kolay degil Allah yardimcimiz olsun. Sadece evladima kavusacagim gunu hayal edip seviniyorum. Insallah hepimiz saglikli bir sekilde kucagimiza aliriz .
mss Tanıdığım yok netten araştırdım sadece biraz faydasını gören tavsiye edende var hiç bir işe yaramıyor diyende😞