ebrucetin İlk gebelerde karınlar ne zaman büyüdü kaç haftada çıktı ve kaç haftada hamile olduğunuz dışarıdan belli olmaya başladı ? Birde yavaş yavaş mı büyüdü yoksa birden mi bire mi çıktı 🤰🏻🥰
Damla123- ebrucetin 20+6 birden oldu bu hafta önceleri akşam oluyordu sabah sıfırdı. Şimdi göbek deliğim bile içten düzleşmiş galiba çıkacak dışarıya. Bol giysem yine belli olmaz ama dikkat eden biri hamile olduğumu anlayabilir
Gulcezeren ebrucetin Benim 27-28de belirginleşmeye başladı şimdi 34 haftalık olduk hala daha fazla bi göbeğim oldugu söylenemez fiziksel yapıyla alakalı bi durum
duygusm ebrucetin Ben dört aylık hamileyken karnım belirmişti biraz ama 7 aya kadar herkes hiç belli olmuyor diyordu. Ancak 7 aydan itibaren bariz farkediliyor. Hatta daha geçenlerde görüp “Aaa siz hamile miydiniz?” diye şaşıran oldu ve 8. aydayız 😄
Eliiffisikk Ben 17 haftalik hamileyim 2 3 haftadır karnım baya belli birden belli oldu benim tabi vücut yapısına göre değişiyor bu 🤗
Mom46 19.haftada ufaktan çıkmaya başladı şuan 24 haftalığız Karnım baya gerildi gün geçtikçe daha çok büyüyoruz😍🤰🏻 Şimdi böyleyiz👼🏻 https://i.imgyukle.com/2020/01/29/VwIASf.jpg