matrushka Kızlar bu bir sorun değil di mi, birkaç gündür sürekli cup cup cup durmuyor. Hani az hareket sıkıntı da çok harekette sıkıntı var mı merak ettim. (23+4)
Nilll matrushka ohoo benimki içimde çıldırıyor mübarek 😀 ama gayet sağlıklı demişti en son muayenede doktor
Anneolmak_ matrushka şöyle yorum beğenenleri anlayamıyorum. Tenezzül edip cevap verseniz daha hoş olur sizin gibiler çok var sormayın ozaman inanın yorumu kaldırma imkanım olsa direk kaldırırım. Saygıya saygı derler ya onu bekliyoruz beğen geç ohhhh ne ala memleket ya vallahi billahi👎
1dem matrushka benim minnakta öyle bazen bağırıyorum aşağıya ve sırtıma ağrı veriyor 🤷 maşallah hiç durmuyor
Damla123- matrushka ben 20+6 😀 dün bir mesir macunu yemiştim şifa olsun diye maşallah içerde halay çekiyordu hatta panik oldum neden yedim ki diye sonradan duruldu Allahtan
Utayturku bende 22+3üm dün sordum aynı şeyi doktora ama çok iyi dedi banada neye göre iyi bilemedim ama ultrasonda bile bakarken yumruk atıyodu bana :)
matrushka İyi bişeyse çok şükür de, gece uyutmamaya başladı şimdiden. Dün gece dedim oğlum hadi uyu sabah uyanınca gene oynarsın😆😆
Utayturku matrushka hahaha malesef aynı durumdayız bizimkide gece olunca fıldır fıldır durmuyo gece uyandırıyo aman hareket etsinde artık alışıcaz :)
matrushka Anneolmak_ Şaka mı yapıyorsunuz her şeye cevap vermek zorunda mıyız, burada bir soru sordum siz de sağolun cevap yazdınız. Ben de teşekkür mahiyetinde beğendim, bunda ne var ki.