Hikayemizi yazarken oğlum da mışıl mışıl uyuyor şimdi...biz tam 18 günlük olduk bugün..hikayemi daha erken yazacaktım ama uygulamaya bir türlü giremedim hata veriyordu ....11 ocak 2020 de tam 40+0 da geldi paşam. Gece 1 de hafiften sancılarım başladı sabah 7 ye kadar duzenli bir şekilde sancılar giriyor hiç dakika tutmadım...kendi kendime yalancı sancidir dedim😂 sonra sabah 8 de suyum geldi hemen doktorumu aradım gelmemi söyledi...bu arada çantaların hazır ama almadan gittim hastaneye hala ben daha 1 yada 2 hafta sonra doğuracağmi düşünüyorum sonra eşim gidip aldı ..neyse hastaneye gittik 9 gibi muayne oldum doktorum 2-3 cm Aciklik var suyun bitmiş o yüzden eve gönderemem yatışın yapılsın büyük ihtimal gece 11 gibi doğurursun dedi...neyse yatisim yapıldı 9 da ...ben cekiyorum sancıları gittikçe artıyor sancılarım.. öğle 12 gibi artık dayanamıyorum sezeryan istiyorum demiştim...ebelerim ve ailem sayesinde direndim ... 5 cm 7 cm derken 10 cm bulduk ...sürekli ıkınma hissi geliyor ve ben ıkınıyorum ıkındıkça sancılarımı hissetmiyorum ...ve sonunda 20 dk içinde doğum gerçekleşecek deyip dogumhaneye girdim 17.35 de ve 17.54 de canm oğlum 3500 gr 50 cm doğdu..inanki Rabbim öyle bir kuvvet veriyor ki ...zaten bebeğimi gördüm bütün acılarım gitti ...Rabbim hepinizi sağlıkla kavuştursun bebeklerinize🙏🙏🙏😍