ARNN Geçmiş olsun ,
Ben de önceleri kabus çok gördüğüm zamanlar olmuştur . Aklıma gelen süreleri okurdum , yine rahat uyuyamazdım .
Geçtiğimiz yıllarda , bir kitapta uyumadan önce Sünnet olan okumayı yazıyordu , uyguladım rahat uyudum . Unuttuğum zaman olduğunda yine kabus görüyorum okumadığımda .
Hz. Hatice validemiz şöyle rivayet etmiştir: "Hz. Peygamber (s.a.s) rahatsızlandığı zaman Muavvizeteyni okur ve vücuduna üflerdi. Hastalığı ağırlaştığı zaman ona Muavvizeteyni ben okudum ve bereketini umarak kendi ellerimle vücudunu sıvazladım."
Okumayı oturarak yapıyorum. Gusül abdestim varsa okuyorum , normal abdestim olmasa da okuyorum .
İlk olarak Ellerim açık halde Euzu Besmele ile Fatiha’yı Şerif’î , Besmele ile Ayetel Kürsî, yatsıdan sonra okumadıysam aklıma gelirse Besmele ile Amener Rasulü okuyup yüzüme sürüyorum ellerimi .
Sonra Ellerim açık Euzü Besmele ile İhlas , Besmele ile Felak , Besmele ile Nas Surelerini okuyup ellerimi yüzüme sürüyorum, sağ omzuma , sol omuz tarafına , vücuduma üflüyorum , hemen ardından ellerimle sağ omuzdan aşağı , sol tarafı , vücudumu sıvazlıyorum.
Son olarak da İçimden geçen duayı elim açık yapıp , Salevat okuyup mutlu mutlu uyuyorum İnşAllah ♥️🌷