Senarslanceliktas Arkadaşlar göbek tüylerini nasıl alıyorsunuz 5.aydan sonra alınmaz diye duydum kasılma olurmuş alan var mı
Esrakurukuz Senarslanceliktas almasak Doğuma kadar çok uzar mecbur alacağız ben epilatörle alıyorum şuan
Tusubasa Senarslanceliktas 5 aydan sonra alinmazmiş ne alaka yaa bu batıl inanışlari kim yayiyor ortaliğa 🤦 ben bastan beri ağda yaptiriyorum ve suan 37+3 üm yine ağda yaptirdim hiçte agdadan kasilmam olduğunu görmedim saçmalik 🤷
Nehirkaya25 Senarslanceliktas ben almadim gebelik hormonundan kaynakli cikiyo zaten dogumdan sonra dokuluyormus1
Melikekpln Benim göbeğimde vardi 4-5 aylikken mi neydi tam hatırlamıyorum aldim bir sızladı abow🤦🏼♀️ Almayı bıraktım göbek büyüdükçe killar dökülüyor cok goze gozukmuyor bosverin almayin
Suheyla19A Ozqe_tolqa dikkatli sekilde temizce yapinca sıkıntı olcagini sanmiyorum canim biraz gobekten zorlanilir ama tabi haftam erkense yaparsin yoksa aynayla felan insanin boynu kiriliyor resmen ben denemedim ama kuafore gidin tavsiye ederim cok rahat edersiniz yaa
Suheyla19A Ozqe_tolqa o zaman yaparsin kendin canım cokta egilme karninin ustunede zor oldugu yerde yine ayna kullan
Fatmalper1 Senarslanceliktas canım genitali almıyorsun ki kasılma olsun göbek hemen alınır biter o kasılma hassas yerde geçerli oda zaten yapana bağlı yapan aynı yerden geçerse 40 kere kasarsın hızlı ve temiz bi yere yaptır bişey olmaz
Esrakurukuz Kızlar benim düşük tehlikem vardı şuan 2 aylık doktor sıkıntı yok dedi ilişki yasağı bu ay da devam ama ağda yaptırsam genitale sorun olur mu