Bugleminannesi 23+3 hamileyim . Bugün su gibi akıntım geliyor . Progestan fitil de kullanıyorum ama bayadir kullanıyorum böyle görmemiştim hiç başına gelen var mi? Yapış yapış bı de ama sıvı erken doğum riski falan mı oluyor bu çok korkuyorum
Eva41 Bugleminannesi benim hamileliğimin nerdeyse 16 haftasından beri böyle 20 haftaya gireceğim çok şükür birşey de olmadı genelde uyuduktan sonra sabah kalktıktan sonra su gibi akıntım oluyor bende bi sıkıntı olmadı ama bu sefer gittiğimde bende doktora soracağım en azından içim rahat eder
Bugleminannesi ebrukavi-19 sabah fitil attım 1 saat sonra su gibi akıntım oldu gün içinde gelmedi . Şimdi yatarken tekrar attım tuvalete kalktim silindim biraz fitil vardı içinde bı de su gibi ıslaktı peçete 😔
Erenveannesi Fitil akıntı yapar ve bu haftalarda akıntınız çoğalabilir. Yine de doktorunuza sormanızda fayda var. Su ise sıkıntı. Ama içinizi ferah tutun bence fitilden dolayı oluyordur.
Bugleminannesi Eva41 bende sorucam koekuyirun . Acaba yanlış mı gotdum burda su sızıntısı okudum aynisini kendimde gördüm sanki
Eva41 Bugleminannesi sizde sorun doktora ne olur ne olmaz ben hep unutuyorum bu sefer soracağım en azından içimiz rahat eder