Uykuclimon Slm kızlar sabah şeker yüklemesi birde muayenemiz var en son renkli ultrasona girdik kalbinde parlaklık ve su fazlalıgı çıkmıştı gecip gecmedigni nerden anlıcaz tekrar detaylıyamı gircem inşallah geçmiştir aşırı tedirginim 😪
Semadefne35 Uykuclimon su fazlalığını ben ilk gebeliğimde yaşadm riskli gebelik oluyo doktor ultrasondan takip ediyo. Sakın doktorun dediklernede çok takma doktorm bana neler neler dedi hamileliğim zehir oldu korkutma kendni şükür 3 yaşında kızım gayette sağlıklı :) kalpte parlaklığıda bu hamileliğimde söylediler çok önemli bişey değilmiş 10 gebeden 5inde olabiliyomuş kalpte kireçlenmeymş dğer adı doğuma kadr yada doğumdan snra kendiliğinden geçiyomuş hatta bazen ultrasondan bile kaynaklanabiliyomuş. Normal çocuk kardiyolojisine yolladı doktorum yine beni Kardiyolog baktı herşey normal kapancak kendi kendne merak etme dedi o yüzden hiiç korkma :)
Hasderluna Uykuclimon ultrasonda kontrol edip doktorun bilgi verir su fazlalığı için, benim de geçen hafta suyum fazla çıktı perşembe günü açlık tokluk kan şekerime bakılacak, çok çok ileri bir durum olmazsa bence ayrıntılıya sokmaz yeniden 🙏