sumeyra00 Kızlar 7. Haftamız perşembe günü kalp atışını duymaya gideceğiz inşallah her şey yolundadır. Benim çok şükür güzel geçiyor bulantı kusma vs yok sizde durumlar ne ?
nilinannesiii sumeyra00 canım benimde keseye göre 5 haftalık ama adete göre 7 haftalık demişti geçende bende post açtım mide bulantım vs birşeyim yok diye nazar değdi bugün kuru öğürtü baş ağrısı çatlıcam :(
nurcakir58 sumeyra00 ben gittim şükür kalp atışı falan duydum miğde bulantım çok getirmede var felaket migdem çok bulaniyo
sumeyra00 nilinannesiii allah yardımcın olsun Canım mide bulantısı gerçekten çok kötüymüş çok şükür benim şimdilik yok inşallah hiç başlamaz
sumeyra00 nurcakir58 inşallah daha da kötü olmaz canım ben perşembe günü duyacağım inşallah çok heyecanlıyım ultrasonda bebeğiniz nasıl göründü en çok merak ettiğimde o aslında
Yesmckmk Benim de persembe günü 7. Haftam bitiyo Kızlar geçen hafta kalp atışını duydum bu hafta biraz stresli geçti iki gün baya bi ağladım yıprattım kendimi bi sıkıntı olmamıştır inşallah. Ama kusmam bulantım agrım yok benimde daha. 🤲🏻
sumeyra00 Yesmckmk her zaman bebeğini düşün kuzum gözünden bi damla akıttığında bebeğin gelsin aklına her ne olursa olsun güçlü olmaya çalış allah gönül ferahlığı versin inşallah merak etme hiç bi sıkıntı yoktur güzel düşün
sumeyra00 nurcakir58 ay inşallah bizde yarın duyacağız çok heyecanlıyım rabbim sağsalim kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah