Ulasbebek 2015 senesinde yumurtalık kistim patlayıp enfeksiyonu tüm vücudumu sarmıştı.7 dakika daha geç kalsaydık enfeksiyon beynime yayılıp ölcektm. dakikalarla yarıştık. Çok zorlu bir ameliyat geçirdim, sezaryen kesiğinden daha derin kesiğim var. 10 gün hastane de kaldım, günlerce kan ve kanın plazmasını yedim. O gün demiştim ki asla çocuk istemiyorum. Çünkü canım çok acıyordu.Kadın doğum katında kalıyordum herkes doğurup gidiyordu ama beni hem kestiler hem elim boştu. Doktor sezaryen ameliyatının, bu çektiğim acının yanında hiç bişey olduğunu söylemişti. normal doğum şansım çok düşük, çünkü beynimde damarlanma ve kist var, ıkınmadan ötürü beyin kanaması ya da kist patlaması tehlikem var. Sezaryen olursam da önceki ameliyattan kaynaklı iç kanama riskim olabilirMiş. Ve tüm bu risklere rağmen herşeyin çok güzel olacağına kendimi inandırmayı tercih ediyorum. Ağzımdan çıkmayacak ya bişekilde doğacak 😊 bence şükredin ve korkmayın, hiç bir sağlık sorununuz yoksa korkmanıza gerek yok. Hayatta beterin beteri vardır unutmayın 🥰 sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🙏