Esmablbn Kuzular biz 38+5 olduk kolay doğum için neler yapıyorsunuz ben günde 1 saat yürüyüş merdiven inip çıkma 10 kere sguat hareketi yapıyorum ve hurma yiyorum bol bol , sizin önerileriniz neler ???
Mervettas Esmablbn ben 36+3 oldum an itibariyle hurma yiyorum,düzenli olmasa da yürüyüş yapıyorum ama squat merdiven inip çıkma gibi şeylere girişmiyorum çok fazla beklediğimden erken olur korkusuyla benim icin bazı nedenlerden dolayı ne kadar geç doğarsa okadar iyi 😄
gezentianne Esmablbn 10 squat az olabilir ben 30'dan beri 10-20 yapıyorum 37+1 oldum 10x5 set 50 yapıyorum günde
Bahar21 Mervettas benim galiba doğum başlamış on dakikada iki defa şancı giriyor dünden beridir cekiyorum bu sabah hastaneye gidecem dua edin kızlar doğumum olsun
Mervettas Bahar21 allahim kolaylıkla bir çırpıda kurtarsın insallah canm takip et bakalım suyun falan gelirse zaten gece sabahı bekleme sakin hemen git
Bahar21 Mervettas geceden beri sancılarım var ve suyum gelmedi birazdan evi toplayıp kahvaltı yapıp hastaneye gidecem