Zeyk Hazalgolbasi yaaaa valla guzelmi bilmiyorum canim. Doymayan bir adam var evde o yemeye Allah'tan zayıf yine de yoksa hem doymayan hemde obez bir kocam olabilirdi 😂😂😂
Oznurrb Hazalgolbasi benim kızım da portakal yediğimde hemen tepki veriyor :) kız bebişler portakal seviyor herhalde
Hazalgolbasi Oznurrb valla portakal yedigimde pek fatk etmedim ama suyunu sıkıp icince cosuyor yaa 😁 tembel bebekti boyle hareketlemesi baya mutlu etti bizi eşim 4 kilo portakal sıkmış eve gelince hemen 1 bardak veriyo eli karnimda 😁😁
Brokoli ARNN ayni sey bizde de gecerli, ne yesem kipirdaniyor, hosuna mi gitti istemedi mi anlamiyorum 😅
ARNN Brokoli 😂😂😂vallahi bende oyleyim yedikce hareket ediyor ne diyosun oglum howladinmi howlamadinmi bilmiyorumki,soyluyorum ve yemeye devam 😂😂😂
Aselmine Haftamdayim 2 gün once doktor kontrolüme giderken yoruldum biraz dinleneyim diye cafesine oturduk hastanenin annemle. Onumdekiler sütlü kahve isteyince o kadar cok canim cekti ki ilk defa biseyi içmem lazim dedim. Ilk defa hamilelik donemimde kahve ictim hemde. Sonra konteole girdim doktor ölcüm yapamadi ultrasondan nefesimi felan tutturdu hareket etmesin diye çok komikti. Sonra nstde cihazin sesini kısti hemşire seninki uçuyo valla diye 😂😂😂 dün denemek icin bidaha ictim yine ayniydi. Doktor iki gün sonra yarin yani yine cagirdi hic bisey anlamadigi icin. Bende çok mutlu oldum umarim tadini begenmistir şapşik 😍😍😍😂😂❣❣
ARNN Aselmine 😂😂😂cok beyenmiw canim yaaa yerim onu ilk defa denemiw tadini beyenmiw annesi mawAllAh kuzuma yaa 🤲🏻🤲🏻🥰