Betttt Anne3434 verirsin canıım zaten uykusuzluk yorgunluktan kilolar gidiyor. Yeterki sütüm olsun diye gereksiz seyler yeme.
Anne3434 Betttt aynen öyle cnm gereksiz şeyler tatlı vs tuketmeyecegim bol su çorba yeşillik haşlama vs tarhana çorbası da bol süt yapıyormuş kimyon çörek otu bol süt yapan ne varsa onu tüketecegim 🤗
Anne3434 Kocaeli41 aynen cnm moral motive çok önemli inanmak lazım bol su ve sağlıklı yiyecekler tüketerek verebiliriz evde sporda yapılmalı tabi sıkılasmak için akşam yatmadan yapiyodum ben gün içinde evde yürüyordum gene yapacağım ins 🤗
Anne3434 Cerenim sütü arttıran en önemli şey şu zaten haşlama yiyecekler salata, vs protein ağırlıklı sağlıklı bı şekilde beslenirsek verebiliriz 😊
Betttt Anne3434 birde kahvaltıda tahin pekmez ye canım aşırı süt yapıyor. Havuç suyuda öyle😍 sağlıkla kucağına alırsın inşallahh😊
Tugce202094 Dilan90 bende 34. Haftadayım 20 ye yakın kilo aldım🤦♀️ Doğuma kadar 25 kilo almam İnşallah. Siz ne güzel hepsini vermişsiniz umarım bende öyle olurum😇
Dilan90 Tugce202094 sende verırsın canım yeterkı doğum sonrası sağlıklı beslenmene dikkat et doğumda çoğu gıdıyo zaten bol sıvı tüketimindede dıgerlerı gıder
Degisken Ben tüp mide ile 34 kilo verdim. O kadar korkuyorum ki kilodan . Hamilelikte 5.6 kilo almayı hedefliyorum. Tabi bu hedefle olmuyor. Doğumdan sonra bebek arabası ile yürürüm diyorum ama o durumda da uyumak isterim sanırım yaşamadan bilemiycem.
Edosummm İlk hamileliğimde 30 kilo aldım be 30 kilomu verdim 10 kilo doğumda gitti. Bebeğim 20 aylık şuan tekrar hamileyim 26 haftalık ve 6 kilo aldım
Anne3434 Edosummm bende Doğuma 30kilo ile gidecegim sanırım 😁 56ile hamile kaldım 80in içindeyim 🤦🏼♀️ins doğumdan sonra vereceğim çoğu ödem diye kendimi avutuyorum 😁
MeeL Anne3434 25 kilo aldim ben malesef 😏 Dogumda ve bi kac gun icinde 10 kg kafadan gitti. Kalan 15 kilo yapişti gitmek bilmedi. Duzgunde bisey yemiyirdum ama vücut yapisi malesef.7 ay icinde zar zor 20 kilo gitti. 5 kilom kalmisti kiii tekrar hamile kalmisim simdi o fazla 5 kiloya malesef eklemeler yapiyorum 😅 21 haftalik 4 kilo aldim smdiden 😏
Anne3434 MeeL olsun canm verirsin gene önemli olan nasıl vereceğini bilmek 🥰 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏