kubracetin Bugün tam 7.haftamız Çok fazla iştahsızlık var, mide bulantısı, mide yanması ve ekşimesi de oluyor. 5.haftamda kasık ağrım çoktu şu aralar daha iyiyim gazlı yiyeceklerden uzak kalmanızı öneririm. Aserme dün oldu 🙈 Uyku halide cabasııı 🤦
kubracetin Bzbzbz malesef içip yiyemedigim halde istifra devam ediyor umarım en kısa zamanda geçer herkesin
G_A45 Bizde 8+ 5 günlügüz cok şükür keseyıde kaşp atısını da duyduk pazartesı kontrolümüz var☺️ Mıgde bulantısı bogaz yanması cok var uyuyamyrm gecelerı saglıkla gelsınlerde gerısı önemlı degıl☺️
000Ecem 6+6 yız bizde ☺ hic mide bulantisi veya bas dönmesi olmadi çok Şükür . Ama çok halsizlik var ilk ay daha çoktu simdi biraz kan ilaciyla folik asit kullaniyorum az da olsa sabahtan biraz is yapabiliyorum. Genellikle yatiyorum biraz lekelenmelrm oldu igne vuruldum bide progestan kullaniyorum insallah iyi gelirler. Buarada kasık agrilari bendede oluyor ara ara korkutuyo beni
Babyme 7+1 uykumm cok geliyo gözlerim kapanıyo soluksuz uyuyorum bide kasık ağrısı gelip gidiyo evet 😊
Esramtss Benimde 6+4 mide bulantısım çok var halsizlik uyku aşırı var koku ve göğüs hassasiyetim var arada ağrı bendede oluyo Allah hepimize yardım etsin😂 bende hiç doktora gitmedim 1 hafta sonra randevum 🤷♀️
Elfnz 5+4 um. Keseyi gorduk. Kalp atisi icin haftaya dr de randevum var. migde bulantim yok fakat bazen eksiyor. Bir de Asiri uykum var. tutamiyorum gozlerimi 😴 kasik agrisi da hafifledi bu hafta.