isimsizbebek 4 gündür burnum tıkalı geçmiyor. Boğazımın ağrısı şişliği çok değildi. O zamanla geçti ama burnum düzelmiyor. Resmen nefes almıyorum. Burun spreyi kullanıyorum ama 5 saat sonra tekrar başlıyor. Bunun başka ve hızlı bir çözümünü bilen bi el atsın 😪
AATozarr isimsizbebek Bir defasın da çok fena grip oldum tıkanmak ne kelime mümkün değildi nefes almam annem dedi ki yavrum bi tereyağ sür içine pamukla anne saçmaladın dedim ama ne deseler onu sürecektim 😂 valla denedim sabaha resmen açılmıştı burnum anne lafı dinlemek lazım bence dene spreyden zararsız en azından bana iyi geldi sana da iyi gelir inş😉
Ask_H isimsizbebek oksijen suyu kullanıormusun canım o iyi geliyor birde elmayı kaynat suyunu iç boğazına da iyi gelir gribin tam geçmemiş anlaşılan
Sirin96 isimsizbebek biraz rahatsız edici ama ben kızım tıkamdığında falan başına soğan kesip koyuyorum uyurken o havayı soludukça burnu falan açılıyor doğal antibiyotik sonuçta bide yattığınız odayı her gün havalandırmak petekliyse eviniz su koymak iyi oluyor nem olmadı açısından
Nml06 isimsizbebek Merhaba, geçmiş olsun 🙏bol sıvı Gıda, portakal suyu, su, düzenli beslenme, vitamin, viks, limon
Asumannnnnn AATozarr bir kere griptense her türlü geçer bunu bir süreç olarak düşünün yalnız yaklaşık 3 aydır burun tıkanıklıgım devam ediyor ve hamilelik hormonlarından kaynaklandıgını söyledi doktor dogumdan sonra ancak geçer dedi
Fergogce87 Valla canım geçici bi çözüm ama ben burnuma viks sürüyodum mentollü olduğu için de gece rahat yatırıyodu beni aynı zamanda da yastığıma cold mix damlatıyodum şu reklamlarda çıkanlardan var ya kullana kullana atlattım öle
isimsizbebek Ask_H gribim diyemem canım sadece burnım tıkalı. Ihlamura elma katıp içiyorum iki gündür
isimsizbebek Sirin96 soğanı ikiye mi bölüp koyuyorsunuz? Doğalgaz şu an yanmadığı için su koymuyorum ama yine de su koyacağım teşekkürler
isimsizbebek Nml06 merhaba. Teşekkür ederim. Portakal vs c vitaminlerine hasta olmadan çok önce başlamıştım . hasta olurum korkusu ile😀 viks kaldı denemediğim.
Anonimmama isimsizbebek burun spreyi çok kullanma canım kayınvalidemin sayesinde kısa sürede atlatmıştım ılık suya 1 tatlı kaşığı sirke koyup 3 kere gargara yapmıştım en son bo yudum içmiştim sabah akşam sonra da bi güzel terledim iyilesmistim
isimsizbebek Anonimmama günde iki kez kullanıyorum maalesef sabah ve akşam. Gargara yapmak burnu açıyor mu ki?
Anonimmama isimsizbebek rahatlatıyor ben öyle rahatladım at kestanesi kremi varsa burun kenarlarına da sürebilirsin bak
Fatma29 isimsizbebek ben burun bandı aldim canim suan kurtaricim oldu. Allahin izniyle dogumdan sonra cocugum büyüsün burnumu yaptiracagim
isimsizbebek Fatma29 otrinatura burun bandı aldım bende bugun.şimdi spre sıkmıştım eğer gece uyuyamazsam bandı takacağım.gerçekten işe yarıyor mu
Fatma29 isimsizbebek evet burnu baya açıyor benim bir tarafım eğri olduğu için nefes alamıyorum bant iki tarafı da açıyor
Gamzezybk isimsizbebek çok geçmiş olsun, ben tuzlu suyu burnuma çekip temizlemekte bulmuştum çareyi. Sprey falan vermemişti doktor. Artık nefes alamadığım için ağlıyordum. Tuzlu su çok iyi gelmişti ☺️
AATozarr Asumannnnnn Yok önceleri yaşadığımdan örnek verdim ama ne zaman burnum tıkansa kullanıyorum yağı çok iyi geliyo bana